ZTC

Cvijeće ima moć transformirati svaki prostor u toplu i šarmantnu oazu, staviti osmijeh na lice onome tko ga prima, cvijeće je ljepota, ljubav i zahvalnost, kako bi ove zimske dane ugrijali dali smo prostora jednoj cvjetnoj priči iz Zagreba koja nam se jako svidjela, uživajte u 100%Hapinness razgovoru…

U vašem cvjetnom kutku sve izgleda tako lijepo, privlačno, toplo, ekskluzivno, koliko dugo već postojite i što sve imate u svojoj ponudi?
Mi smo se u Zagrebu počeli baviti cvjećarstvom u 2016. godini. Imamo puno različitih cvijeća za svačiji ukus, uglavnom, bavimo se prodajom kutija s ružama i različitim buketima.


„Mi znamo što žene vole i žele“ stoji na vašoj službenoj internetskoj stranici, što žene iz vaše ponude najviše žele i vole, ima li pravila?
Naše žene vole kvalitetne poklone.
Cvjećarstvo kao umjetnost, koliko je bitna kreativnost, volja i ljubav prema poslu?
U cvjećarstvu najviše volimo miriš cvijeća i zainteresiranost kupaca.
Koji vam je najdraži dio posla?
Najdraži dio posla je vidjeti osmijeh na licima naših klijenata prilikom dostave cvijeća na njihove adrese u svako doba dana.
Postoje li neki dio ponude na koji ste posebno ponosni, recimo mi smo oduševljeni cvijećem u kutiji iz vašeg cvjetno-umjetničkog kutka?
Kao što smo već naveli, osim osmijeha na licima naših klijenata prilikom naše besplatne dostave u svako doba dana, ponosni smo jer se bavimo aranžiranjem buketa koji se razlikuju od svakodnevnih, viđenih buketa.
Mi žene navikle smo dobivati cvijeće no kad bi htjele darivati naše muškarce, što bi nam iz svoje ponude preporučili?
Mi možemo izraditi kutiju za svačiji ukus, sa svakim cvijećem, sa svakim mirisom i za svaku ženu. Mi možemo ugoditi svima.
Imamo osjećaj da je raditi s cvijećem prekrasno, opuštajuće, kreativno, slobodno… No, otkrijte nam vi, kako je biti okružen cvijećem svakog  trena?
Mi smo zadovoljni jer radimo s prekrasnim životom cvijeća u kojem se osjećamo poput leptira. Volim svoje kutije cvijeća, volim svoje kupce i želim da naše ruže u kutiji budu u svakome domu i u svakoj obitelji.

100 HAPPINESS GIFTS

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE