ZTC

Nedavno nam je za oko zapeo jedan domaći brend koji potpisuje simpatične i udobne majice s natpisima u kojima ćete se pronaći. ClassyWeN namijenjen je svim ženama koje vole modu i stil, ali s druge strane i opuštenost, jer ove majice idu uz sve bio to poslovni ili sportski izgled.

Sve je krenulo nekako spontano i iz ljubavi prema modi, ali i mogućnosti da žene svojem klasičnom poslovnom look-u koji je unaprijed “strogo određen” mogu dati dašak osobnosti. Potraga za majicama koje se mogu nosit u svim prilikama i kombinacijama je gotova jer ove majice su drugačije. Dovoljno opuštene da ih nosimo u slobodno vrijeme, a dovoljno službene za nošenje ispod sakoa na poslu.

Nama se posebno svidjela jedna majica, a to je majica s natpisom OFFLINE, u kojoj bi se svi, vjerujemo, barem nekad pronašli. Savršena je za svih, a pogotovo za one mlade mame kojima dobro dođe da se malo *isključe* i uživaju.

I samo ime brenda u sebi nosi riječ *Classy* što i predstavlja stil i način na koji se majice mogu nositi, a namijenjene su upravo svima onima koje vole ovakav stil, a pritom mogu i poslati simpatičnu poruku. Uskoro će u njima moći uživati i najmlađi klijenti jer spremna je i dječja kolekcija, a stiže i kolekcija za bebe.

Najveći izazov ovom brendu je da bude drugačiji od drugih i do onog do sad već viđenog, a najveća motivacija su svakako poruke podrške zadovoljnih klijenata. Više o brendu možete pronaći na Facebook stranici.

Foto: privatni arhiv

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar