ZTC

CITY 45 20 modna je revija koja se četvrtu godinu zaredom održava pod okriljem manifestacije Ljeto na Gradini, na Trsatskoj gradini koja pruža pogled na cijeli Kvarner. Spoj mode i umjetnosti svake godine privlači veliki broj ljubitelja mode koje imaju priliku vidjeti najnovije kreacije domaćih dizajnera kao i posebnu haljinu koja se svake godine izrađuje za tu prigodu i plijeni interes javnosti.

Ove godine, povijesna lokacija postaje modna meka 15.07., a ulaz je otvoren za sve posjetitelje jer je želja organizatora da moda bude dostupna svima. Kampanja je dovršena ovih dana, ispred objektiva Ivora Mažara i Vedrana Karuze koji je bio zaslužan za light stala je Riječanka Vedrana Linardić u kreacijama Andy’s modnog brenda, Karla cipelama te uz nakit Zlatna kiša. Make up potpisuje Sara Babić dok je za frizuru zaslužna Ana Mikulec.

Kampanja je snimana uz podršku NK Rijeke na stadionu Rujevica, poruka priče je jednostavna, prateći uspješnu riječku nogometnu priču, u fokusu su prave vrijednosti. Vjera, trud, rad, strpljenje i zajedništvo jer je nogometna priča povezala cijelu Rijeku i pružila osjećaj zadovoljstva i sreće koji na drugi način donosi i CITY 45 20 modna manifestacija, a nakon nogometnog terena u srpnju priča seli na modni teren poznate riječke lokacije.

Na reviji će se predstaviti brandovi iz cijele Hrvatske, u pripremi su brojna iznenađenja i dodatni sadržaji  te je ovo jedinstvena prilika za uživanje u ljetnoj modnoj poslastici koja iz godine u godinu privlači posjetitelje s Kvarnera, Istre, ali i svih drugih krajeva Lijepe naše!

Ime modnog projekta koji u sebi nosi koordinata Grada na Rječini još je jedan dokaz kako se modna scena u Rijeci budi te kako i Riječanke imaju sve više prilika za uživanje u modnim poslasticama!

Revija će i ove godine biti spoj atraktivnih sadržaja za sve posjetitelje, do modnih poslastica do gastro delicija i programa, ljeto u Rijeci nikad nije bilo zanimljivije – vidimo se 15.07. na Trsatskoj gradini!

Izvor: PR

 

Vaši komentari