ZTC

Vjerujemo kako većina naših čitateljica i čitatelja zna da je masaža idealan tretman koji istodobno regenerira duh i tijelo. Masaža doista nije luksuz već potreba, pogotovo danas kad smo jednostavno primorani juriti iz obaveze u obavezu stavljajući brigu o sebi na zadnje mjesto. A to je potpuno pogrešno.

Odmoreno tijelo i miran um donose lakoću postojanja, priliku da napunimo baterije i uživamo u sebi, a zatim i u svemu što nas okružuje.

Nedavno je u samom centru Rijeke svoja vrata otvorio Chang Thai Massage Center te nam pružio priliku da vrhunsku masažu sada lako uvrstimo u dnevnu rutinu. Mirna oaza, skrivena od pogleda i buke,  a na samom Korzu. Idealno, zar ne?

Ana Buljan i Andrea Buljan

 

Vlasnica i managerica Ana Buljan otkiva koje masaže jednostavno morate probati ovih jesenskih dana…

Thai Tradicional massage (Tradicionalna Tajlandska masaža) – u današnje vrijeme kada je većina nas zauzeta poslom, nemamo vremena za brigu o zdravlju našeg tijela. Tradicionalna Tajlandska masaža pomaže u opuštanju svih mišića u tijelu. Izvodi se na spužvi na podu u odjeći koju dobijete u našem centru. Naši certificirani terapeuti će se posvetiti pažnju svakom dijelu vašeg tijela, od leđa, ruku, nogu do prstiju, glave, lice, stopala i dlanova. Svatko tko jednom proba ovu  masažu i osjeti kako ona djeluje na opuštanje tijela i uma će se zasigurno vratiti opet.

Thai with Oil massaga (Tajlandska masaža s uljem) –  savršen spoj Tajlandske masaže i masaže s uljem. Idealna je za sve one koji vole malo jači pritisak. U prvom dijelu masaže naši certificirani terapeuti s Tajlanda imaju malo jači pritisak na tijelo kako bi što bolje djelovali na naše mišiće, nakon čega slijedi opuštajući dio. Sigurni smo kako je ovo idealna masaža za većinu ljudi.

Head massage (Masaža glave) – idealna masaža za sve one koji imaju problema s glavoboljama, bolovima u vrati i leđima. Masaža glave pomaže kod opuštanja facijalnih mišića i pomaže vam da se osjećate bolje i veselije u ovim tmurnim i kišnim danima koji nam slijede.

Foot massage (Masaža stopala) – tko još nije maštao o masaži stopala? Nakon napornog radnog dana provedenog u štiklama ovo je jedina masaža o kojoj većina žena sanja ? Osim što pomaže ženama u štiklama, ovo je idealna masaža za sve koji puno hodaju i imaju problema sa bolovima u nogama i stopalima. Sigurni smo da je ovo jedna od masaža u kojoj ćete rado uživati!


 

Za kraj, Ana, moram iskoristiti priliku i pitati te koje su masaže tvoji favoriti?

Kada bi baš morala izabrati svoje favorite rekla bi da su to Head massage (masaža glave) i Thai and Oil massage ( Tajlandska masaža s uljem). To su dvije masaže na koje redovito idem jer mi pomažu da se opustim nakon radnog dana.

Znate i sami da vođenje posla nije uvijek idealno, pa se tako i ja nekada borim s glavoboljama kod kojih me jedino spasi masaža glave. Moram priznati da se nakon Thai and Oil masaže osjećam preporođeno, pomaže mi da skroz opustim svoje tijelo i um nakon čega mogu bez problema nastavit dalje s poslom.

U vašem centru rade iskusne i certificirane masažerke s Tajlanda, već na samom otvorenju svi koji su se prepustili njihovim čarobnim rukama bili su oduševljeni,  na koji način prolaze edukaciju?

Svi naši terapeuti su prošli vrhunsku edukaciju na Tajlandu. Imaju po nekoliko završenih škola za masažu. Svaki od naših terapeuta dobro je upoznat sa svakim dijelom ljudskog tijela te točno zna prepoznati gdje vas boli i ima rješenje za svaki vaš problem. Prije dolaska u Hrvatsku provjere se njihove diplome i naravno radno iskustvo kako bi bili sigurni da naši klijenti dobivaju najbolju kvalitetu za uslugu koju pružamo.

Za sve žene koje rade u centru te bi radnu pauzu možda iskoristile za masažu, postoji li ta neka varijanta, brze i efikasne masaže za vrijeme radnog vremena koja će se savršeno uklopiti u radni dan?

Nažalost, nijedna brza masaža nije jako efikasna, međutim za sve one koji nemaju previše vremena koje mogu izdvojiti za masažu, njima preporučamo Back, head and neck massage ( Masaža glave, vrata i leđa) u trajanju od 45 min. Ovo je idealna vrsta brže masaže koja će vam pomoći da opustite svoje misli i tijelo od problema na poslu i pomoći će vam da ostatak radnog dana budete efikasniji. Centar grada bogatiji je za mjesto koje spaja osjećaj ugode i relaksacije te donosi brojne dobrobiti za um i tijelo.

Na vama je samo da rezervirate termin te se prepustite čarobnim rukama certificiranih stručnjakinja.

Chang Thai massage center

Korzo 2, Rijeka

Telefon: +385 51 636 966

Ana Buljan: +385 99 216 1067

CHANG THAI MASSAGE CENTAR

Instagram: @CHANGTHAIMASSAGECENTER

Foto: Ivor Mažar 

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE