Kroz naše rođendane uvijek nas prate odlični partneri, spremni za sve ideje i ponekad otkačene vizije.  Svako slavlje nam je posebno i svim gostima ostaje u posebnom sjećanju, a nakon predivnog petog rođendana u riječkom Porsche Inter Autu koji su obilježili limeni ljepotani, modne poslastice, plesačica na visokoj ljuljačci i delicije, ovaj mirniji šesti odlučili smo da ova izazovna godina traži jednostavno – opuštanje i zabavu!

Hotel Royal u Opatiji mjesto je koje osvaja na prvi pogled, atraktivno i baš kraljevsko kako smo htjeli da se svi osjećaju, a u vinskoj karti krije se Misal. Upravo su pjenušava vina Misal jučer oduševila naše gošće i goste, a sestre koje su nastavile obiteljsku tradiciju svih su se dojmile. 

Pjenušava vina MISAL naša su snaga i naš ponos. Nit koja povezuje našu prošlost, sadašnjost i budućnost. Za nas su pjenušava vina MISAL dar koji smo dobile u naslijeđe da ga nosimo, volimo i zajedno s njime rastemo i odrastamo. MISAL je ono najbolje od nas što svijetu možemo ponuditi.

Ana Peršurić Palčić

S nama je bila Ana Peršurić Palčić i otkrila tajnu uspjeha i kvaliete, a mi smo obećali posjet vinariji u proljeće!

No, event koji se odvija u petak i to još u prosincu nametnuo nam je izazov – kako opustiti naše goste. Za pjenušac smo se pobrinuli, a onda nam je sjevnulo – masaža! Prije mjesec dana odmah smo se obratili Ani i Andrei Buljan iz Chang Thai Massage centra i objasnili što želimo. Odmah su prepoznale ideju i pristale! Ne treba ni govoriti, nakon što je led probijen, svi su probali čari tajlandske masaže koja vas čeka u centru Rijeke. Odlična stvar, masirati se možete i nedjeljom! Savršeno!!!


Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
SALLY