ZTC

Vjernost brandu Catrice traje već godinama. Kvaliteta i neprestane inovacije koje prate beauty trendove učinile su da su naše make up torbice pune proizvode s Catrice oznakama. A ova najava nam se posebno svidjela!

Draping, trenutno najpopularniji make-up trend na modnim pistama, doveden je na nosivu razinu s CATRICE Limitiranom kolekcijom „Blush Flush”. Različite teksture kao i višeslojne boje rumenila omogućuju individualno konturiranje i isticanje za lijep ten.

DOUBLE FACE KIST ZA LICE

Kvalitetan, dvostruki kist za lice sa sintetičkim čekinjama za fleksibilnu primjenu. Kraj s lagano valovitim crnim čekinjama posebno je dobar za glatku primjenu pudera u prahu, dok ravni, svjetlosni brisovi savršeno uklapaju kremaste teksture u kožu.

OMBRÉ PALETA RUMENILA

Paleta rumenila nježne puderaste teksture kombinira različite efekte, od mat do sjajnih. Prekrasna gradacija boja omogućuje individualne mogućnosti primjene za  sjajan, svježeg izgled.

CUSHION POWDER RUMENILO

Kremasta puderasta tekstura je smještena u poklopcu pakiranja stika i jednostavna je za blendanje zahvaljujući spužvastom aplikatoru  – idealno kada ste u pokretu ili na putu. 

FLUID GLOW

Tekuće rumenilo ima lagani svjetlucavi završetak i idealno doziranje zahvaljujući pipeta aplikatoru. Bez obzira da li se koristi kao baza ispod puderastih formula ili nanijeti samostalno, Fluid Glow izuzetno je svestran

BLUSHING MOUSSE kremasto rumenilo

Rumenilo mousse teksture prekrasnog mat završetka. Spužvasti aplikator osigurava preciznu aplikaciju. Kako bi pojačali efekt puderaste teksture nanesite mousse kao bazu.

BUTTER TO POWDER RUMENILO

S inovativnom hibridnom teksturom, koja pretvara kremaste formule u puderasti završetak i nudi intenzivnu pigmentaciju za posebno svjež izgled. 


Catrice Limitirana kolekcija  „Blush Flush”  je dostupna na prodajnim mjestima dm-a, do isteka zaliha.
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari