ZTC

Nije tajna da između žena i cipela postoji  posebna kemija, a posebna kemija postoji i između žena i butika Bombastik, smještenog na prvom katu  robne kuće Ri u centru Rijeke.  O modnim novitetima za sve vaše casual, biznis i svečane prilike smo pisali, no posebnu poslasticu ostavili smo za kraj, carstvo cipela koje će se savršeno uklopiti u sve vaše modne kombinacije.

Bilo da volite trendove ili klasiku, bogat i prilagođen asortiman nudi sve za vaše ugodne korake uz dolazak novih modela na tjednoj bazi. Uz vrlo susretljivo i prijateljski raspoloženo osoblje, ne čudi stoga da povjerenje ovoga poznatog branda imaju sve generacije žena te ćete tako u kupovini susresti studenticu i umirovljenicu kako jedna drugoj daju sugestije i pomažu pri kupovini čineći shopping trenutke šarmantnima i jako ugodnima.

Obuća jako puno otkriva o vlasnici, stoga je naš savjet da svojim stylinzima svakako pripišete kvalitetu, ugodu i moderan dizajn kako bi ostavili dobar dojam gdje god se pojavite.

Ljetni dani obiluju raznovrsnim prilikama u kojima je jako bitno da obuća prati vaš ritam te podiže sve vaše kombinacije, od sportskih, dnevnih, svečanih i festivalskih prilika, ljeto je vrhunac godine i vrijeme koje smo vjerno i strpljivo čekali,  a mi smo na ovoj poznatoj adresi pronašli sve što vam može zatrebati za koračanje novim uspomenama!

Moderno uređen prostor odiše minimalizmom i prepoznatljivom crvenom bojom koja sama po sebi asocira na život, ljubav i strast!

A upravo su cipele strast brojnih dama, ljubav koja najljepši epilog dobiva s osmijeh na licu brojnih zadovoljnih žena koje svoj posjet završavaju s vrećicom u ruci i riječima: Vidimo se opet!

Bombastik – prihvatljive cijene, moderan dizajn i kvaliteta, dočekajte ljetne dane i noći spremne, zavirite u butik koji je Riječanke osvojio toplim i pristupčanim osobljem i asortimanom koji može zadovoljiti sve modne ukuse!

Pripremila Stilueta, fotografije: Ivor Mažar

BOMBASTIK, 1. kat Robne kuće Ri, Rijeka

BOMBASTIK FACEBOOK

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE