ZTC

Vodeći brend modnih dodataka u Europi – Parfois, prošlog je vikenda u Beogradu okupio poznate modne blogerice iz pet različitih država u regiji. Parfois u svojoj novoj kampanji za kolekciju jesen-zima 2019. ističe putovanja kao glavnu inspiraciju, stoga je Sportina Group u suradnji s Parfois brendom pripremila vikend putovanje iz snova.

Nova Parfois kampanja donosi želju da zakoračimo u nepoznato i istražujemo, ali i da se svugdje osjećamo kao kod kuće.
U znaku uvijek zabavnog Beograda, toplih jesenskih nijansi, gurmanskih užitaka i ženske snage, poznate modne blogerice su odabrale svoje najdraže Parfois modne komade. S nama u ovoj modnoj avanturi bile su Slađana Ostić (@slakipalaki) i Petra Mamić (@skitnica) iz Hrvatske,Tjaša Kokalj (@tjasa_kokalj_jerala) i Ajda Sitar (@ajdasitar), Mina Krstić i Marija Rosić (rosicka91) iz Srbije, Olga Mitrović (@omitrova) iz Crne Gore i Erna Saljević (@divaisback) iz Bosne i Hercegovine.
Ekipe Sportina Group i Parfois su im omogućile da se osjećaju kao kod kuće uz zanimljive Parfois modne komade, upečatljive gurmanske okuse i upoznavanje grada iz različitih perspektiva.

Parfois u svojoj novoj kampanji za kolekciju jesen-zima 2019. ističe putovanje za ženu koja se našla u nepoznatom, ali prekrasnom krajoliku i koja ima jedinstvenu misiju: pronaći vezu između sebe i onoga što je okružuje.

Na koliko mjesta se osjećamo spokojno, kao da smo kod kuće? Parfois želi da prijeđemo tu granicu uz modne dodatke. Podržava našu čežnju za nečime što može, kada to vidimo i iskusimo, postati naš dom. Moto nove kolekcije je riječ »OVDJE« koja baš poput modnih komada nakita i odjeće, spaja vrijeme i prostor. Trendovi u ovoj kolekciji povezuju naizgled neostvarivu modnu ideju: upečatljivu modnu kombinaciju koja priziva udobnost.

Parfois nakit je izrađen s najvećom pažnjom. Nudi elegantne komade geometrijskih oblika i finih tekstura koji sadrže sitno kamenje i bisere. Od boja je najzastupljenija zlatna.

Torbe su klasičnog dizajna uz interpretaciju različitih materijala poput filca, brušene kože, najlona i neoprena. Detalji poput metalnih lanaca donose dašak modernog.

Kolekcija cipela je napravljena tako da su udobne za šetnje i otkrivanje novih izazova. Vojnički stil je također prisutan u ovoj kolekciji, u skladu s trenutnim trendovima, a čizme za kišu s posebnim detaljima su idealan odabir za jesen.

Parfois nudi i tople kape i šalove koji će upotpuniti moderan jesenski izgled svake žene.

Preskočite sve vaše granice i budite dosljedni sebi. Ukrasite se pomoću zanimljivih modnih dodataka i nemojte se ograničiti odabirom boja. Uživajte u jesenskim danima uz Parfois kolekciju i dočekajte novu sezonu s povjerenjem!

Kancelarija bar