ZTC

Svi znamo koliko su važne kvalitetne i udobne cipele koje ćemo rado nositi u svim prilikama. Modni brend BRATSCHER CUSTOM SHOES nudi upravo to uz dodatak ručne izrade, prilagođene baš vašim željama – zvuči savršeno, zar ne?

Ovaj brend razvija se u okrilju obitelji Bračer iz Novoga Sada već 40 godina. Sva obuća se proizvodi ručno, od prirodnih materijala, koža, platno i guma. Kvaliteta i zadovoljni kupci na njihovom su prvom mjestu! U novootvorenom webshopu uz pomoć aplikacije od sada možete osmisliti svoje cipele iz snova, od boje preko dizajna i materijala – vi postajete dizajner!

Posebno izdvajamo mogućnost individualnog odabira svakog dela cipele, po želji kupca. Poznati smo po udobnosti i izradi cipela isključivo od prave kože sa kombinacijom đona od gume ili kože. Trudimo se da Vašu kreativnost stavimo u prvi plan, kako bi Vaše cipele bile unikatne, a naš ručni rad prepoznatljiv. – Bratscher custom shoes


Obožavamo priče poput ove koje prepliću domaći dizajn i obiteljsku tradiciju, znamo da će svako poglavlje biti ispisano samim uspjesima! Iza njihovog uspjeha krije se mnogo vremena, truda i znanja, a predstavljaju pravi primjer brenda sa zagarantiranim uspjehom!

Izaberite između čizmica, popularnih oxford cipela ili sandala za ljeto i prilagodite ih svojem osobnom modnom ukusu. Za sva pitanja i dodatne informacije na raspolaganju su vam ljubazno osoblje i WEB STRANICA

Kancelarija bar