“Nije stvar u tome koliko darujemo, već koliko ljubavi posvećujemo darivanju.” – Majka Tereza

Bilo da je riječ o vremenu, energiji, novcu ili simboličnom predmetu, darivanje više koristi onom koji daje nego onom koji prima. Jer osobe koje vole darivati su sretnije, ispunjenije i zadovoljnije. Nemojte nas krivo shvatiti, razlog toj sreći je upravo saznanje da smo dragoj osobi uljepšali dan jednom sitnicom, a biti sretan zbog nekog drugog je onaj najiskreniji osjećaj kojeg možete imati.

Kako nam se približio i dan zaljubljenih za vas imam odličan prijedlog dara kojim ćete voljenu osobu usrećiti jer ruže su zasigurno najomiljenije cvijeće koje se daruje. Simbol su ljubavi i zahvalnosti, lijepo izgledaju, a i dolaze u raznovrsnim bojama.

Boutique&Flowers Ti Me Ami ovog Valentinova ima vrlo atraktivne novitete koji će dugo krasiti vaš dom. Box s dehidriranim ružama može trajati do tri godine, a box od ruža umočenih u mirisni vosak može trajati do šest mjeseci.

Vrijednosti dara teško je odrediti, a jedina stvarna mjera je to koliki je on dojam ostavio na onog koga smo darovali. Boutique&Flowers Ti Me Ami možete posjetiti na adresi Ul. Drage Gervaisa 39, Rijeka te ih pratiti na Facebook stranici.


Foto: Boutique&Flowers Ti Me Ami

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE