ZTC

U četvrtak, 25. 5. u Zagreb dolazi dr. Björn Örvar kako bi nam predstavio revolucionarno znanstveno otkriće nagrađeno Nobelovom nagradom za medicinu.

ZTC

Riječ je o EGF – faktoru rasta koji stimulira kožu na samoobnovu, a svoju primjenu je pronašao u njegujućoj kozmetici marke Bioeffect.

Tko je dr. Björn Örvar i što je zapravo Bioeffect?

Dr. Björn Örvar je znanstvenik, izvršni potpredsjednik i direktor znanstvenog odjela Bioeffecta te jedan od triju doktora znanosti u cijelom svijetu koji su uspjeli razviti postupak proizvodnje proteina preko biljka. Bioeffect EGF je rezultat napredne znanosti s radikalnim novim pristupom koji je svoj put započeo 2010. godine na Islandu nakon otkrića bioinženjeringa proteina EGF-a u biljci – ječmu. Aktivator rasta – EGF je zapravo protein čiji je zadatak signalizirati stranicama da pokrenu veću proizvodnju kolagena i elastina. Klinički dokazani učinci pomlađivanja, konkretno izmjereni rezultati o 60% debljoj i 30% gušćoj koži bili su do sada nešto nemoguće u kozmetičkoj industriji.

„Namjera nam nije bila mijenjati filozofiju njege kože, ali ipak smo to napravili!“

Kako je to uopće moguće, povjerit će vam dr. Örvar Björn u dvorani škole Vladimir Prelog u Ulici grada Vukovara 269 s početkom u 19 sati. Nakon predavanja održat će se zakuska i svi posjetitelji će na dar dobiti mali znak pažnje.

Predavanje je besplatno, a potrebno je samo izvršiti kratku prijavu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila: studiohbk@gmail.com ili telefonski na broj: 098 229352 (gđa Habek).

IZVOR: PR

Kancelarija bar