ZTC

Htjela sam vam prigodno na društvenim mrežama čestitati Dan žena. Onda sam razmislila što sumirati u tih par rečenica pa sam shvatila da ću produktivnija i iskrenija biti pustim li riječi neka malo poteku…

Biti žena danas izazov je u svakom smislu. Nametnuti su na brojni standardi, brzina, izazovi i mišljenja, no znaš što… Sve je to nebitno. Bitna si ti. U svojim danima, satima, minuta. Bitno je tvoje zdravlje, osjećaj sreće, osmijeh na licu i sjaj u očima.

Bitna si, za sebe i ovaj svijet. U ženama rađa se život, žene su te koje životu na ovoj lijepoj nam planeti daju ljepotu, maštu, nježnost, podatnost, obazrivost, ljubav.

Bitna si, jako si  bitna, meni si bitna, budi sebi bitna. Neka te jutrima ne nosi zov obaveza, neka te nosi  čarolija trenutaka u kojima uživaš. Neka te noćima ne lome brige, neka te budnima drže neostvareni snovi kojima korak po korak ideš.

Jako si bitna. Jesi li ti svjesna da si nezamjenjiva? Pogled ljude oko sebe, oni koji te vole najviše, oni bez tebe ne bi znali, ne bi mogli. Tako si velika, moćna, jedinstvena. Nadam se da si toga svjesna.

Bitna si dok hodaš ulicama grada ponosno i sretno, bitna si dok te nitko ne gleda i brišeš suze. B I T N A.

I molim te, nikad ispred sebe ne stavljaj ono “samo”, ti nisi samo mama, nisi samo žena, ti nisi samo jedna, ti si takva i drugačija od svih, ti si jedna i takva nije niti jedna druga.

Samo zapamti to. Budi svjesna svoje snage i ljepote, svoje misije koja započinje time da uvidiš da je biti žena predivno, a biti ti jedinstveno.

Uživaj u sebi svakoga dana…

Pripremila: Marija Mažar (hvala Tara Fashion & Mašnica)

Kancelarija bar