ZTC

U samom centru grada, u ulici Andrije Medulića 8 smjestio se francuski  restoran La Rose. Nježan, suptilan, šarmantan, ugodan i profinjen baš poput ruže, ovaj gastro dragulj donosi francuski ugođaj i ljepotu uživanja u trenutku i gastro delicijama, u užem centru, a opet skriven od pogleda i buke.

Suzana Jovičić, voditeljica bistroa La Rose

Ugodan interijer, odlična ponuda upotpunjena kvalitetnom vinskom kartom, sve to čini  recept uspjeha, a moramo se dotaći i recepata koji su u svojoj ljepoti i finoći glavni razlog zašto je ovaj restoran osvojio Riječane, ali i brojne turiste koji svoj posjet Rijeci koriste i za gastro putovanje mediteranskom i francuskom kuhinjom po kojoj je La Rose poznat.

La Rose je idealan za ženska druženja, romantične trenutke, ali i kao mjesto gdje za vrijeme radnog vremena možete pojesti finu marendu, uživati u posebnom ambijentu i finoj hrani.

Od biznis bruncha do romantične večere sve je to La Rose, restoran koji  Rijeci donosi šarm francuskog chic ugođaja i gastronomije, sklada i ljepote.

I da završimo u stilu, kako kaže francuska izreka: Mangez bien, riez souvent, aimez beaucoup. – Dobro živi, puno se smij i voli obilno.

Upravo tako, neka vaš odabir bude La Rose, dobar život, dobra emocija, dobro vino, dobra hrana, dobro je okusiti francuski hedonizam na riječki način!

Bistro LA ROSE, Andrije Medulića 8,

KONTAKT: 051 315 504

LA ROSE

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE