ZTC

Bisou Bijoux naziv je novog hrvatskog brenda nakita inspiranog bezvremenskim stilom Francuskinja. Nakon što su Anja i Asja  mnoge žene obradovale svojim nakitom i mogućnošću personaliziranja istog, odlučile su svoju ponudu upotpuniti neizostavnim odjevnim predmetom za sezonu proljeće/ljeto – T-shirtom s printom.
Na ovaj pothvat inspirirali su ih crteži s motivima žena, umjetnice i blogerice Maje Milocanovich iz Pule. Prvi Majin crtež koji su odlučile tiskati na svoje majice bio je motiv Fride Kahlo.

Voljele bi, ukoliko bude interesa od strane mladih hrvatskih umjetnika nastaviti s ovim projektom i time našim kupcima konstantno nuditi nešto kreativno, jedinstveno i prepoznatljivo.

Osim gore navedenih noviteta, iz kreativne istarske radionice stiže i nova kolekcija nakita “By the sea..” iz koje izdvajamo popularne zlatne i srebrne ogrlice s medaljonima, kockice s inicijalima i „nevidljive“ ogrlice s kombinacijama različitih privjeska. Tu su uvijek popularne star/moon i knot narukvice i naušnice s motivima ljeta.

Novu kolekciju možete naručiti putem Instagram i Facebook stranice BISOU DESIGN.