BILI SMO U BEOGRADU: MISTER SMILE, NEMANJA MIHALJČIĆ, PRIREDIO VEČER ZA PAMĆENJE

0
570

„Želim praviti ljudima savršene osmijehe“, rekao je Nemanja Mihaljčić u petom razredu osnovne škole. Iako nitko iz obitelji nije iz te struke, Nemanja je vrlo rano otkrio da osim velike želje ka ovoj djelatnosti posjeduje i talent. Vidio je ogromni potencijal, nastavio se školovati u tom smjeru, no imajući na umu da talent nije dovoljan, uložio je puno vremena, volje i financija u daljnje školovanje i edukacije u Italiji, Linheštajnu, Austriji i drugim zemljama.

Nemanja u društvu sestre Katarine

Poznat kao Mister Smile, u Srbiji, ali i šire, Nemanja je sa svojim timom obilježio još jednu uspješnu godinu rada te u karijeru upisao brojne nove suradnje i uspjehe. Bio je to izvrstan povod da okupi partnere, suradnike i vjerne klijente, a kako smo i sami upravo ove godine započeli suradnju za koju vjerujemo kako će se u narednoj godini razgranati u mnogo smjerova, uključili smo se u događanje i vrlo rado odazvali.

Restoran Amphora u Beogradu kao mjesto prestižnih i lijepih susreta ugostio je jučer korporativno događanje za kraj godine Mister Smile-a i tima, događanje nisu propustila brojna poznata lica sa scene nama susjedne države kao što su Neda Ukrade, Katarina Grujić, Saša kapor, Viki Miljković, Romana Panić,  a uloga moderatorice i domaćice pripala je našoj urednici Mariji Mažar.

„Vrlo sam počašćena, kad sam dobila poziv bila sam u blagoj nevjerici, svjesna kako u Srbiji ima prekrasnih žena, dragih voditeljica, osjećala sam čast, ali i odlučila kako ću dati sve od sebe da ispunim povjerenje. S Nemanjom smo suradnju započeli u lipnju, upravo preko Stiluete, surađujemo na nekim projektima i stvaramo lijepe temelje za 2019. godinu no zasad neću otkrivati sve planove, neka budu tajna, a u prvom planu svakako neka bude ova čarobna beogradska noć.“ Marija Mažar

Nemanja Mihaljčić gostima se obratio toplim, ali i emotivnim govorom, svjestan  svoje percepcije u javnosti koju krasi epitet uspješne osobe i svjestan da ga je uspjeh na neki način obilježio i kao slavnu osobu, nije propustio zahvaliti svima, obitelji, klijentima, medijima, partnerima i istaknuti kako je ponosan jer je Mr Smile danas ne samo poznat nego i priznat brand utemeljen na kvaliteti koja je najbitniji dio cijele ove priče. Brojni klijenti istaknuli su kako im je veliko zadovoljstvo surađivati s cijelim timom te kako su učinili da im inače nelagodan posjet stomatologu postane ugodno iskustvo. Isto tako, imali smo priliku čuti kako im se, nakon savršenog osmijeha koji su dobili, i promijenio život jer zdravi i lijepi zubi donose i samopouzdanje koje zatim rezultira privatnim i poslovnim uspjesima. 

Nemanja je pokazao da je ostao skroman, prizeman, svima blizak, u želji da svojim radom poboljša život svojim klijentima, vjerujemo kako unatoč svim velikim priznanjima, njegovo zlatno vrijeme tek dolazi.

A mi ćemo biti tu i pratiti sve uspjehe.

Nemanja u društvu sestre Katarine

Čestitke na uspješnoj godini i zahvaljujemo na suradnji te prilici da prvi put u karijeri posjetimo Beograd, sigurno ćemo se vratiti!


Foto: Ivor Mažar