ZTC

U Prostoriji, u centru Rijeke, jučer je otvorena izložba modnih fotografija Ulicama grada iza koje se kriju fotograf Dario Jurjević i Ester Gallo koji su udružili snage kreativnost kako bi prikazili riječke ulice na atipičan način.

Dario Jurjević,  amaterski je fotograf preko 22. godine, a fotografiranje mu predstavlja  hobi i užitak. U Rijeci je održao nekoliko samostalnih izložbi, a ova posljednja, u suradnji s Ester Gallo, prati ulice Korza, Hartere i Pećina.

Ester Gallo je 55-ogodišnja Riječanka, koja se usudila u svojim pedesetima otvoriti Instagram, te skupiti zavidnu brojku pratitelja (preko 2000).  Danas u njezinim fotografijama i odjevnim kombinacijama uživaju brojne dame te ih neovisno o dobi svojim stilom inspirira. 

Moda je za mene igra, ali na neki način, nažalost ili na sreću, čini mi se da često i otvara vrata. Ljudi vas nekako drugačije gledaju ako ste dotjerani, ako se izdvajate, drugačije oblačite. Čini mi se da nas odjeća i modni stil stavljaju u višu kategoriju, koliko god to ružno zvučalo. Odijelo ne čini čovjeka, pa ipak….  – Ester Gallo

Izložbu su podržale brojni ljubitelji zanimljivih projekata i prijatelji Daria i Ester tako smo zapazili Ljupku Hrvatin, Džanu Ravlić, Eni Brušnjak, Maju Vizjak, Gordanu Radoš i brojne druge dame.

Foto: Ivor Mažar

Priprema: Stilueta

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE