skip to Main Content
MENU
Bezvremenski stil nakita Zlatarne Celje donosi poruke kojima naglašava modnu osobnost

Bezvremenski stil nakita Zlatarne Celje donosi poruke kojima naglašava modnu osobnost

Bezvremenski stil nakita Zlatarne Celje ove sezone donosi poruke kojima dodatno naglašava modnu osobnost. Zlatne i srebrne kolekcije nevjerojatnom lakoćom se usklađuju s dnevnim i večernjim kombinacijama, izražavaju »statement« i notu osobnosti.

B4

Zlatna kolekcija B4 je zapanjujuće moćna i dojmljiva. Osnovni oblik je elegantno dizajniran kako bi do izražaja došla moderna i bezvremenska elegancija. Naglašava hrabrost, odvažnost i nepogrešiv stil. Kolekcija je izrađena u tri kombinacije: od modernog crvenog zlata i crvenih briljanata, od žutog zlata i bijelih briljanata, te od bijelog zlata i bijelih briljanata. U kolekciji su ogrlica, naušnice i prsten.

La Luna

Zlatna kolekcija La Luna zlatne snove pretvara u stvarnost. Kolekcija La Luna simbolizira ženstvenost i tajanstvenost, te otvara neslućene mogućnosti u noćnom plavetnilu. Unikatan dizajn kolekcije upotpunjen je kraljevski plavim safirima, a kolekciju čine ogrlica, prsten i naušnice.

Tribe

Srebrna kolekcija s pozlatom osvježena je kolekcija koju potpisuje najuspješnija slovenska skijašica Tina Maze. Poruka kolekcije je potraga za iskonskim, povezanost s modernim plemenom, te jedinstvo s prirodom. Kolekciju čine ogrlica i prsten.

Matrix

Srebrna kolekcija Matrix također nosi pozlatu, a u kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice. Mladenačka i odvažna, kolekcija pripada svijetu umreženosti, komunicira snalaženje u virtualnom okruženju i stil koji pripada budućim generacijama.

Među novim srebrnim kolekcijama Zlatarne Celje su i kolekcije Frozen Creek, Flames i Baroque koje su dostupne putem 21 poslovnice Zlatarne Celje u Hrvatskoj.

Facebook KOMENTARI

Back To Top