ZTC

Ništa nije usporedivo sa superiornom elegancijom kojom zrači dobro odabran nakit. Zlatarna Celje ove sezone predstavlja nove kolekcije koje odišu stilom i bezvremenskom ljepotom nakita.

Među njima je kolekcija Simple Pastel koja je već na prvi pogled sinonim za ženstvenost. Nježan i elegantan nakit u pastelnim bojama ističe se neodoljivo jednostavnim dizajnom. Kolekcija dolazi u kombinaciji bijelog ili ružičastog zlata, a upotpunjena je bijelim ili modrim topazom te ružičastim kvarcom. Kako joj i samo ime govori kolekcija Simple Pastel idealna je za modne kombinacije koje poručuju – manje je više. Nakit poput kolekcije Simple Pastel Zlatarne Celje izaziva samo osjećaj nepogrešivog odabira. 

Zlatna kolekcija Rozeta Flora svojim unikatnim i modernim dizajnom privlači pozornost i idealna je za statement kombinacije koje zahtijevaju upečatljiv nakit. Inspirirana italskom božicom cvijeća, kolekcija je izrađena od bijelog zlata i bijelog safira ili posebno dojmljive kombinacije ružičastog zlata i ružičastog safira. U kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar