ZTC

Sally atelier u Užarskoj ulici i u riječkom Tower centru, jedne su od najpoznatijih modnih adresa u našem gradu, Riječanke rado posjećuju butike u kojima pronalaze kreacije za svoje dnevne, ali i svečane prilike, a Sally atelier sinonim je kvalitete koju su prepoznale djevojke i žene iz ostalih krajeva tako da ćete u ovim buticima često susreći maturantice s obližnjih otoka, kume i majke mladenki iz Istre i Gorskog kotara, a znamo da su neke posebne dame za svoje najposebnije dane izradu vjenčanice povjerile upravo ovom toplom i profesionalnom timu.

Džana Ravlić godine je rada utkala u poznati brend, a vrelo kreativnosti i ideja u stvaranju kao i radu s ljudima, ne presušuje. Poznati izlozi uvijek privlače atraktivnim kreacijama i traže da zastanete, pogledate i zamislite se u nekoj od njih.

Ljeto u Rijeci i okolici nikad nije bilo zanimljivije, od koncerata, predstava, tematskih događanja, tražite li savršeni outfit u kojem ćete izgledati odlično i osjećati se savršeno, ne propustite zaviriti u Sally atelier.

Od jednostavnosti do visokog glamura, bezvremenska elegencija sa Sally potpisom stvorena je da žene čini posebnima, lijepima i sretnima!

Pripremila: Marija Mažar
Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE