ZTC

Sretne, zadovoljne i uspješne, tako bi ukratko mogli opisati gošće koje vas u novoj emisiji inspiraONA čekaju već ove subote u 20:30h. Anja Zambelli Čolak, nakon studija grafičkog dizajna vraća se u Rijeku i kreće u poduzetničke vode te niže zapažene suradnje, dizajnerica poznata po mnogim dizajnerskim rješenjima za poznate hrvatske brendove koji su se probili na međunarodna tržišta.  Anjina djela objavljena su i u svjetskim publikacijama poput “Packaging Structure” te “Take Me Away Please”, a svoje znanje stekla je u Milanu, gdje je diplomirala dizajn na Istituto Europeo di Design. Uz to, pokreće i blog Under My Lips koji brzo nailazi na super reakcije publike.

Belma Džomba, poznata novinarka i voditeljica otkriva sve o svom životu iza malih ekrana te o počecima, a na simpatičan način otkrila nam je kako si je sama kreirala priliku koja joj je odredila poslovni put. Ono što se manje o njoj zna je da je završila Pravni fakultet u Rijeci, a Belma je otvoreno priznala voli li više pravo ili rad u medijima.

„Moraš raditi sve od sebe, ukoliko radiš na sebi, ukoliko se trudiš do rezultata mora doći.“ Belma Džomba

O majčinstvu, karijerama i planovima za budućnost, otvoreno i iskreno, inspirirajte se, zabavite i opustite ove subote uz novu emisiju inspiraONA u programu TV Istre (dostupno i putem kanala MAX TV-+ i Bnet)  kroz koju će vas voditi Marija Mažar.

Marija Mažar, Anja Zambelli Čolak, Belma Džomba

Domaćin emisije je Porsche Inter Auto u Rijeci, a reprizu emisije možete pogledati u ponedjeljak, u 17:05h.

Nova inspiraONA i nova doza inspiracije, gledamo se već danas!

Vaši komentari