ZTC

Prosinac obiluje prekrasnim prilikama. Uz privatna druženja, tu su i poslovni domjenci, prosinac je mjesec koji ima ono nešto, iznosi sreću i lijepe trenutke i idealan je da svakog dana biramo eleganciju i fine odjevne kombinacije koje će nam uljepšati ormare i u novoj godini.

Butik Bellissima poznato je mjesto koje Riječanke obožavaju, ali i goše u Gradu koji teče koje iz cijelog Kvarnera i Istre nakon kupovine u atraktivnom butiku  dan začine kavu na riječkoj modnoj pisti, na Korzu.

Upravo pristigle nove kreacije slave ženstvenost, donose pritajeni glamur i kvalitetu branda koji je na domaćen tržištu prepoznat po kvaliteti i dizajnu.

Haljine, bundice, suknje, kaputi, hlače, košulje, torbe i nakit – sve na jednom mjestu čeka vas u Bellissimi, oazi dobrog stila koja ženu i njezine uloge stavlja na prvo mjesto, vodeći računa o udobnosti i profinjenosti.

Mi smo svoje favorite pronašli, Sara Babić u ulozi modela na trenutno je najljepšoj riječkoj lokaciji utjelovila idealnu Bellissima ženu, dok je sve svojim fotoaparatom zabilježio Ivor Mažar.

Ne čekajte bolje dane, mirnije mjesece da uživate u sebi, ugodite sebi već danas, a poruka svim našim čitateljima je: Sada znate gdje obaviti shopping i iznenaditi ljepše polovice, vjerujte nam -Bellissima poklon ispod bora, zadovoljan osmijeh žene kraj vas!

Butik Bellissima nalazi  se u pothodniku ispod Robne kuće RI, u ulici Riva 6, a svakako posjetite i SLUŽBENU FACEBOOK STRANICU.

Pripremila: Stilueta
Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari