ZTC

„Oči su ogledalo duše“ dobro je poznata izreka kojom se oči ističu kao jedan od bitnih dijelova našeg lica, a koje svakog od nas određuju na drugačiji način. Neka naglasak na očima bude i na ispraćaju stare, a dočeku Nove Godine. Kako je u novogodišnjoj noći sve u znaku blještavila i šljokica, neka i vaše oči zablistaju u nekoliko jednostavnih poteza i s minimalnim brojem proizvoda. U nastavku vam donosim nekoliko proizvoda kojim dašak glamura možete prenijeti na vaše oči, brzo i jednostavno.

Stila Magfnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye shadow  

Jedni od proizvoda koji su postali popularni u 2017. godini jesu svakako Stilina tekuća sjenila. Odličan su odabir ako ste se odlučili za korištenje šljokičastog sjenila za doček Nove Godine, no idealna su i za ostale prilike i svečanosti u kojima naglasak želite staviti upravo na oči. Dolaze u obliku sjajila za usne,  s aplikatorom kojim sjenilo nanesete na oči, te ga nakon toga razmažete kistom za sjenilo ili prstima po cijelom kapku.

Catrice Liquid Metal Cream dugotrajna sjenila za oči

Odličan drogerijski dupe za Stilina metalik sjenila za oči jesu tekuća kremasta sjenila za oči brenda Catrice. Dolaze u pet nijansi, također imaju oblik sjajila za usne čijim aplikatorom sjenila nanesete na kapke te ih dodatno razmažete prstima ili kistom za sjenilo. Ne razmazuju se i dugotrajna su zbog čega su odličan odabir za najluđu noć u godini.

                           

NYX Lid Lingerie

Na našem se tržištu može pronaći još jedna varijanta sjenila za oči s aplikatorom, a to su NYX Lid Lingerie tekuća sjenila. Također, ova su sjenila dugotrajna i kremasta i poslužit će da vam oči zablistaju, a između deset nijansi, zasigurno će svatko nešto pronaći za sebe.

NYX Loose Pearl Eye shadow

Ako niste ljubitelj tekućih sjenila, u NYXovom asortimanu pronaći ćete i svjetlucave pigmente u prahu. Možete ih nanijeti na kapke, obraze ali i kao eyeliner. Za dodatnu pigmentaciju, prije nanošenja namočite kist i nanesite proizvod na željeno mjesto.

L.O.V. Magnetic Loose sjenilo za oči

Najnovija linija kozmetike L.O.V. koja je nedavno došla na hrvatsko tržište, a koju možete pronaći u Muller i Dm drogerijama, u svojoj ponudi ima nekoliko zanimljivih proizvoda. Ako ste ljubitelj „klasičnih“ sjenila za oči, onda možete isprobati njihova Magnetic Loose sjenila za oči koja možete nanositi „suhom“ i „mokrom“ tehnikom, odnosno suhim kistom ili kistom kojega ćete prije nanošenja sjenila namočiti, a koja će se zahvaljujući svom shimmeru idealno uklopiti u ozračje dočeka Nove godine.

Foto: službene stranice navedenih brendova, Pinterest

Pripremila: Marina Pilar

Vaši komentari