ZTC

Sigurna sam da se svatko barem jednom susreo s noktima koji se lome, listaju, pucaju i koji su slabi i tanki. Takvi nokti nisu nimalo privlačni jer su ruke i nokti nešto što se vidi i nešto što se ne može sakriti odjećom. Zbog toga je važno da su vam oni uvijek uredni, čisti i  njegovani.

Srećom, postoji rješenje za tanke nokte sklone pucanju. Riječ je o Eveline cosmetics laku za nokte koji je namijenjen bržem rastu noktiju i njihovom učvršćivanju.

Lak je nježne ružičaste boje koju možete nadograđivati i tako postići jače prekrivanje, a samim time i jači intenzitet. Idealan je za svakodnevni prirodan i njegovan izgled noktiju koji pristaje na sve, ne upada u oči, a istovremeno jača vaše nokte.

Ako se odlučite za nanošenje više slojeva,  nanesite ga u više tanjih slojeva, kao što se nanose i ostali lakovi. Za postizanje sjajnog finisha, preko njega možete nanijeti bezbojan lak koji će dodatno produžiti njegovo trajanje.

Također, možete ga nanijeti u jednom sloju kao bazni lak preko kojega onda možete nanijeti lak za nokte po želji.

Osim ovog, Eveline cosmetics ima cijelu liniju ostalih SOS lakova koji su namijenjeni rješavanju raznih problema s noktima. 

Lak zaista djeluje, a kontinuiranim nanošenjem, rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana. Pripremila: Marina Pilar

Vaši komentari