ZTC

Nema boljeg osjećaja nego kada ušetate u drogeriju i pronađete nešto što vas oduševi. Drogerije vrlo često skrivaju prava mala blaga neovisno radi li se o makeup-u, njezi kože lica i tijela ili pak ostalih raznih proizvoda. Ovoga sam puta otkrila tri losiona, odnosno dva losiona i jednu kremu, koji zaista odlično hrane kožu, što je posebno važno u ovo hladnije vrijeme kada naša koža treba malo više pažnje i njege.

ZIAJA LOSION ZA TIJELO S KOZJIM MLIJEKOM

Ziaja je poljska firma koja proizvodi proizvode za njegu tijela, lica i kose temeljene na prirodnim sastojcima. Jedan od takvih proizvoda je losion za tijelo s ekstraktom kozjeg mlijeka koji je za mene pravo malo otkriće. Koristim ga sigurno već godinu dana, možda čak i više i mogu reći da je odličan. Čini kožu mekšom i nahranjenom, odlično miriše i miris se zaista osjeti. Nije preintenzivan, nego nježan i ženstven, odličan za zimske kao i za ljetne mjesece. Tekstura je nešto gušća, ali se bez obzira na to lako razmazuje i brzo upije u kožu. Topla preporuka svima, a pogotovo djevojkama koje se bore sa suhom kožom tijela.

NIVEA CARE KREMA

Nivea je već dobro poznati brand koji također proizvodi proizvode za njegu tijela, lica i kose. Među njima, moj je osobni favorit Nivea Care krema koja nije nužno za tijelo, nego je univerzalna krema koju možete koristiti i za lice, ali meni najviše odgovara kada je koristim za njegu tijela. Odlično hidratizira i hrani kožu, lako se razmazuje, a prepoznatljiv i klasičan miris Niveinih proizvoda obogaćuje i ovu kremu. Odlična krema koja svakako zaslužuje svoje mjesto u kupaonici ili na noćnom ormariću.

BARNANGEN KREMA ZA TIJELO

Barnangen je švedski kozmetički brand čije proizvode od prosinca prošle godine možete pronaći i kod nas u Hrvatskoj. Jedan od mojih favorita je njihov losion za tijelo u obliku maslaca za tijelo. Guste je bogate teksture koja se lako razmazuje i izuzetno nahrani kožu. Nježan, a istovremeno djelotvoran, pružit će vam potrebnu njegu i ostaviti za sobom lagani, nježni miris nadahnut prirodom koja je temeljno nadahnuće cijelog branda.

Pripremila: Marina Pilar

SALLY