ZTC

Nakon pet godina, Đorđe Balašević se vraća na Ljetnu pozornicu u Opatiji, koja ove koncerte pamti kao najemotivnije ljetne večeri.

– ”Pod vedrim nebom Kvarnera, Balašević će sa svojim maestralnim Mangupima publiku provesti kroz trsku i šaš, snijeg koji miriše na jorgovan i hodnik studenjaka, dok šumi Mura, a mjesec prosipa “bokal fosfora…” -ističu organizatori.
Balaševićeve pjesničke slike pratit će jedinstvena scenografija pripremljena posebno za ovaj čaroban prostor opatijske pozornice, 11.08.2017.

Ljubav između ovog umjetnika, glazbenika i njegove publike, teško je riječima opisati, ali vrlo ju je lako osjetiti jer već od samog izlaska Balaševića na pozornicu, oni postaju jedno, postaju spoj nečeg romantičnog, ljubavnog, pjesničkog i bajkovitog.
Budite dio još jedne unikatne panonske bajke jer je poznato kako se za Balaševićeve koncerte uvijek traži ulaznica više, ali i isto tako je dobro poznato kako su njegovi koncerti rasprodani čak nekoliko dana nakon prvih službenih najava.

Ulaznice se nalaze u prodaji preko sustava Ticketshopa, a vi svoje ulaznice svakako kupite na vrijeme i uživajte u predivnoj ljetnoj noći koja vas očekuje.

Prodajna mjesta: u Opatiji na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u uredu na adresi M. Tita 101 (Utorak – nedjelja, 9:00 – 11:00 i 16:30 – 19:30; ponedjeljkom zatvoreno); u Rijeci u Dallas Music Shopu (Splitska 2A)

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE