skip to Main Content
MENU
Bajkoviti pejzaž jezera Bajer poslužio kao savršena kulisa nove ELFS kampanje

Bajkoviti pejzaž jezera Bajer poslužio kao savršena kulisa nove ELFS kampanje

Nakon iznimno uspješne samostalne revije, najpopularniji domaći modni dvojac predstavlja atmosferičnu kampanju za aktualnu kolekciju snimljenu u netaknutoj prirodi  Gorskog Kotara. 

Rano jutarnja izmaglica i bajkoviti pejzaž jezera Bajer poslužili su kao idealna kulisa kako bi se dočarala mistična atmosfera hladne jeseni u koju su se sjajno uklopile romantične haljine, luksuzni kaputi  i tople zimske parke.

Kolekcija “Wild Flower” inspirarna je poljskim cvijećem koje predstavlja slobodu i drskost. Motivi poljskog cvijeća provlače se kao štikovi na majicama ili pak kao print na dugim  lepršavim haljinama koji se  kombiniraju sa ženstvenim kaputima ukrašenima raskošnim krznom. Elegantni kaputi dolaze u bezvremenskoj crnoj, klasičnoj boji devine dlake i ove sezone izrazito popularnoj trendovskoj sivoj, a uz njih dizajneri predlažu pleteninu u istom tonu.

Nesputani duh kolekcije kampanjom je ovjekovječio Danijel Galić, a kao poljsko cvijeće zasjala je Anamarija Cajner iz agencije Talia model.

Kreacije modnog dvojca ELFS dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Frankfurtu, Mostaru te na www.elfs.hr webshopu.

Fotograf: Danijel Galić

Make up and hair: Iva Berišić za IBeauty

Model: Anamarija Cajner

Vaši komentari
Back To Top