skip to Main Content
MENU
Bajke kao inspiracija nove Marline kolekcije

Bajke kao inspiracija nove Marline kolekcije

Vjerujete li u bajke? Vjerovali ili ne, sigurno ih se prisjećate, neke su vas možda pratile kroz djetinjstvo, neke ste više voljeli, nekih se bojali, no bajke su velika inspiracija i dan danas, a posebno je zanimljivo kad se bajke ujedine s modom te uz savšreno odabrano zaštitno lice nastane divna modna priča..

Puno reljefa, veza i prepleta stopilo se u bajkovitu priču o hrabroj i samouvjerenoj Marla ženi, koja u editorijalu ide u susret izazovima i pobjeđuje razne opasnosti u kojima su se našle junakinje najpoznatijih svjetskih bajki, od Rapunzel (Matovilka), Snjeguljice do Trnoružice. Njena Rapunzel oslobađa samu sebe od unutrašnjih borbi i strahova, znatiželjna Snjeguljica uživa u rizičnoj jabuci jer zna da joj ne može naštetiti. Misao “One bite and all of your dreams come true”otvara joj nove životne mogućnosti i uvećava samopouzdanje.

marla 4

Marlina Trnoružica se ne plaši boli ni izazova, ali promišlja o rizičnim situacijama, neustrašiva Pepeljuga ne sanja o princu na bijelom konju već svojim trudom ostvaruje i živi svoj san. Ovim editorijalom Marla se prisjeća svog djetinjstva, kad je kao djevojčica čitala bajke, kao djevojka sanjarila i prisjećala se pouka iz njih a kao odrasla zrela žena pobjeđuje  nevolje i živi svoj san. Editorijal Marla In Fairy Tales podsjeća i na jednu poučnu quote, koja je njena vodilja: “Believe in ones self and take chances. Not let anything hold you back from achieving greater things, and finding who you are in life.

marla 5

Lik Marla žene savršeno je utjelovila riječka make up artistica Iva Berišić. Editorijal “Marla in fairy tales” Spaja starine sa suvremenošću, poigravajući se punk elementima i izazovnim krojevima, te mistikom kasnog srednjeg vijeka. Kreacije i styling potpisuje dizajnerica Nives Stepinac Grgurić, fotografije Ratko Grgurić, make up i hairstyle Iva  Berišić.

marla

Facebook KOMENTARI

Back To Top