skip to Main Content
MENU
Backstage moments CITY 45 20: Studio ljepote Anais i MUA tim Sare Babić

Backstage moments CITY 45 20: Studio ljepote Anais i MUA tim Sare Babić

Modna revija CITY 45 20 u Rijeku je donijela modne brendove iz cijele Hrvatske, a bijeli tepih kojim su se prošetale prekrasne kreacije šećer je na kraju dana iza kojeg stoje brojni timovi.

Svi su se složili kako su modeli blistali, što ne čudi s obzirom da kosu potpisuje poznati Studio ljepote Anais na čelu s Anom Mikulec. Ana i njezin tim odradili su brojne nacionalne revije, editorijale i kampanje, neprestana edukacija i ulaganje u rad ovaj studio čini jednim od najpoznatijih u Rijeci, a za CITY 45 20 Anais je u korak s trendovima istaknuo prirodnost i frizure koje su se savršeno uklopile u ženstvene kreacije viđene na Trsatskoj gradini.

I ove godine reviju je pratio poznati brand Catrice, make up s potpisom Sare Babić, Ivane Posavec i Dajane Seršić istaknuo je prirodnu ljepotu djevojaka s dozom senzualnosti. Make up artistice također prate trendove i neprestano ulažu u svoje vještine te su nedavno završile poznatu make up akademiju Ministry of Beauty.

Catrice kozmetika u svom asortimanu ima bogat asortiman, neprestano praćenje trendova uz neizostavnu klasiku, ne čudi da je Catrice jedan od omiljenih make up brendova među Hrvaticama

Backstage trenutke zabilježio je Ivor Mažar.

Pripremila: Stilueta

Facebook KOMENTARI

Back To Top