AURA – SLUŽBENO PIĆE CITY 45 20 MANIFESTACIJE!

0
58

U sklopu Ljeta na Gradini, šestu godinu zaredom održava se modna manifestacija CITY 45 20, a poznati će Kaštel i ove godine zablistati u posebnom, modnom, ruhu. Kako bi svi posjetitelji uživali u najnovijim kreacijama, iznenađenjima, ugodnim trenucima boravka prije, ali i poslije manifestacije pobrinut će se i službeno piće CITY 45 20 manifestacije. Svoje smo povjerenje dali poznatom i vrhunskom Aura timu čiji asortiman  je na raspolaganju  svim posjetiteljima ove jedinstvene lokacije svakoga dana, u Vintage baru na Gradini.

Najljepši pogled na Rijeku uz fine kapljice, recept je to savršene trenutke uživanja koje su prepoznali i Riječani, ali i turisti kojima je Gradina na prvom mjestu posjete prilikom dolaska u Grad koji teče.

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih hrvatskih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima središnje Istre daleko od cesta i naseljenih mjesta.

Od početne proizvodnje za vlastite potrebe razvili su se u obiteljsku tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda, kvaliteta proizvoda mora biti onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.

Proizvodi ‘Aura’ na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: Rukom ubrano, s ljubavlju pripremljeno!

A s ljubavlju pripremljen bit će presenting Aura corner koji posjetiteljima manifestacije daje priliku da uživaju u čaroliji okusa kreiranih s ljubavlju. Po završetku manifestacije koja ovoga puta prvi put dolazi u dnevnom izdanju te počinje u 19 sati, druženje se nastavlja u Vintage Baru –  dobra glazba, magičan ugođaj, modni predznak i Aura asortiman, čekamo vas na Trsatskoj gradini 13.srpnja!