ZTC

U 2017. godinu odlučili smo zakoračiti puni pozitivne energije, motivacije i hrabrosti za ostvarivanje novih ciljeva i snova kako na poslovnom tako i na privatnom djelu života. Danas smo u suradnji s hrvatskim brendovima osmislili jedan zimski outfit koji će vas odlično služiti u hladnim, kišnim danima uz funkcionalan, udoban te atraktivan dizajn.

Kaput koji smo izabrali je iz najnovije ANDY’S kolekcije zimskih kaputa koji savršeno kombinira karirani uzorak uz suvremeni dizajn. Ljubav na prvi pogled! 

Torba koja će se odlično uklopiti u ovaj outfit je omiljena poslovna aktovka ADSIGN BY ANA DOROTIĆ . Iznimna kvaliteta i dizajn glavni su adut ovog brenda, koji nas iznova oduševljava novim proizvodima koji unose šarm u poslovne outfite. Aktovke nikada nisu izgledale bolje!

Kako bismo cijeloga dana uživali u udobnosti i uspješno obavili sve dnevne zadatke odabrali smo hrvatski brend cipela GULIVER . U ovaj otufit odlično su se uklopile crvene gležnjače.

Kada zimske kiša preuzmu glavnu riječ, kvalitetan kišobran neizostavan je modni dodatak. Odabrali smo HRVATSKI KIŠOBRAN s elegantnim volanima u crvenoj boji.

Photo: facebook stranice navedenih brendova

Pripremila: Katja Grubiša

 
 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE