Rijeka se modno budi, naše Korzo postaje na dnevnoj bazi oličenje dobrog stila i super ideja, slavi se osobnost i individualizam,  a među omiljenim Riječankama rado ističemo Ester Gallo i Arianu Linnik. Ester i Ariana dvije su različite žene s različitim stilovima,  krasi ih jedna modna lakoća i izražajnost stila dok tako nenametljivo izražavaju svoj modni izričaj, izražavaju svoje JA.

Ester Gallo poznata je Instagram blogerica, Ester uživa u modi, ne boji se spojiti nespojivo i sve joj odlično stoji! Povrh svega, svi koji je poznaju, znaju da se radi o iznimno toploj i dobroj osobi te je igra njezinih modnih kombinacija savršena slika njezinog stava prema životu, ona jednostavno u svemu uživa.

Ariana Linnik žena je koja osvaja na prvi pogled. Karizma koju nosi u sebi isijava u svakom kontaktu s ovom umjetnicom koja svojoj energiji daje život kroz prekrasne ilustracije! Stil ove Riječanke  uvijek je primijećen, bilo da se radi o vrlo jednostavnim kombinacijama ili glamuroznim izdanjima, spoj ljepote karaktera, prirodne ljepote i modne ljepote Arianu čini posebnom i jedinstvenom!

Ariana i Ester ispred objektiva Eni Brušnjak predstavile su najnovije kolekcije iz Sally ateliera koji se nalazi u Užarskoj ulici i riječkom Tower centru. Džana Ravlić, dizajnerica i poduzetnica,  osmislila je stylinge i prepustila svojim zvijezdama glavnu riječ.

Jedna savršena modna priča na ulicama naše Rijeke!

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Eni Brušnjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE