ZTC

Trsatska gradina već petu godinu za redom domaćin je modne manifestacije CITY 45 20 koja se održava u sklopu Ljeta na gradini te okuplja mnoge brendove iz cijele Hrvatske ali i jednu posebnu haljinu po kojoj je ova manifestacija posebna. Antonia Gržinčić naša je najmlađa ambasadorica i jedna predivna djevojka s pravim vrijednostima. Revija CITY 45 20 za nju je jedna od najposebnijih zbog predivnog ambijenta kojeg pruža Trsatska gradina, ali i zbog ugodne i pozitivne atmosfere te pogleda koji se pruža s Gradine na cijeli Kvarner.

Veselim se novim modnim trendovima i predivnim kreacijama. Čast mi je opet biti dio ove prekrasne revije i predstaviti kreacije renomiranih modnih dizajnera. Također bih iskoristila ovu priliku da se zahvalim Mariji Mažar na pozivu.

Čak i dok je bila djevojčica, ljudi iz okoline često su joj znali reći kako bi se trebala okušati u manekenskom svijetu. Iako joj se ta ideja i onda činila zanimljivom Antonia ju je odlučila izrealizirati prije nekoliko godina.

Za moj prvi korak prema modnom svijetu zaslužna je jedna gospođa koja me je vidjela dok sam radila sezonu u kafiću i dala mi broj modne agentice. Trenutno sam članicaTijara model managment i jako sam zadovoljna svojim dosadašnjim plasmanom na modnim izborima i revijama.

 

Iako je vrlo mlada već ima dosta iskustva u modnom svijetu, te smatra kako je uz prirodni talent iskustvo jako bitno.

Smatram da je iskustvo jako bitno jer je pridonijelo mom napretku. Kroz iskustvo sam se izgradila, no i u samom početku koliki god je bio izazov stati na pistu, odlučila sam pobijediti tremu i odnositi kreaciju najbolje što sam znala. Bilo me je strah, ali najvažnije je bilo ne odustati svaki put kad bih taj strah osjetila, već mu se suprotstaviti.

Danas joj je posebno drago što je dio ovog svijeta i cijele ove modne priče. Revija CITY 45 20 je pred vratima i mi je nestrpljivo iščekujemo, ali i Antonia skupa s nama.

Jedva čekam 14. srpanj i pozivam sve da dođu, pogledaju i podrže ovu prekrasnu manifestaciju CITY 45 20.


Zahvala Lusso Couture, Avon, Optika Viktor Shahini, Karla i Skinfinitiy Cosmetics!
Make up: Iva Berišić
Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Ines Cunjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE