ZTC

Antonela Gregorović, dizajnerica brenda Showroom Antonela iz Vodnjana, dovršila je novu kampanju “La contadina” za kolekciju proljeće/ljeto 2018. Riječ je o kreacijama prikazanima na nedavnom Montura fashion destinationu u Splitu.

Za izgled kampanje zaslužna je sama dizajnerica Antonela. Ona je predstavila urbane djevojke sa sela, koje poštuju tradiciju, ali vole i moderne kreacije. Centar Istre, Casa Matiki kraj Žminja bila je savršena kulisa za urbanu modnu oazu u ruralnom prostoru.

Svugdje prisutna ljepota prirode dodatno je istaknula i u prvi plan stavila kolekciju ženstvenih krojeva, raznolikih volana, modrih tonova, bijelih tekstura te donijela jednu novu dimenziju “urbane mode”.

Dizajn slijede i kadrovi, za koje je zaslužna fotografkinja Ana Lorencin Buljan. Ona prikazuju djevojke kako bezbrižno uživaju, šire ljubav i dobre vibracije te savršeno usklađene s prirodnim ljepotama.

Iako na prvu modeli odaju dojam  “uniformiranosti” i čine skladnu cjelinu, u kreacijama je istaknuta i naglašena ljubav prema detaljima, ta prekrasna i briljantna raznolikost koja svaku kreaciju čini jedinstvenom i unikatnom. Volani kolekciji daju razigranost, a cik cak obrubi su inspirirani istarskom narodnom nošnjom, ali ovog puta prikazani u modernoj verziji.

Zaštitno lice kampanje su Michelle Salome Kursar i Ania Biritteri koje su se odlično snašle nastupivši po prvi put u ulozi modela. 

Šminku potpisuje Valentina Štokovac (Le Beauty Mansion), kosu Tedi Krakar (Hair +), a fotografije Ana Lorencin Buljan. 

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE