ZTC

Nakon uspješnog editorijala ”Pozdrav iz Rovinja”, ulice Rovinja ponovo su bile inspiracija za modni editorijal dizajnerice Antonele Gregorović iz ”Showroom Antonela”.

ZTC

”She will be loved ” modna je kampanja najnovije kolekcije vjencanica Bride 2017. Nova kolekcija nastavak je  prošlogodišnje priče ”Bride to be…different”. Vjencanice koje Antonela izrađuje  namjenjene su onima koje na svoj dan vjenčanja žele biti drugačije, nesputano se kretati i uživati u najljepšem danu. Izrađene su od svile, neoprena, organze, čipke, posebno se ističe izrezana čipka ručno našivena na tilu koja se stapa sa kožom čineći efekt ukrasa na koži. Haljine naglašavaju struk i laskaju ženskoj figuri, na prvi pogled jednostavne ali s efektom manje je više.

Krupnim kadrovima ističe se Antonelin prepoznatljiv stil vrhunske izrade, tekstura tkanine i čipke. Crno bijelom fotografijom željeli su se istaknuti snažni kontrasti i sjene rovinjskih ulica koje sjajno naglašavaju siluetu modela te formu i teksturu kreacija. 

Cijelu je  priču upotpunilo cvijeće; buket i vjenčić, koji je posebno za tu priliku izradila Jana Agaj iz ”Flor D’Jana”. Za šminku je bila zadužena Valentina Štokovac  iz ”Le Beauty Mansion”, frizuru je za snimanje izradio Tedi Krakar iz salona ”Hair +”. Model Adisa Jusić iz Tijara Model Menagementa savršeno se uklopila i predstavila kolekciju. Fotografije potpisuje Ana Lorencin Buljan.

Kao šta sam naziv kampanje govori ”Ona će biti voljena”, pogledom na editorijal, ukoliko ne volite vjenčanice, zavoljet ćete ih.

 

Kancelarija bar