ZTC

Dosad ste navikli da vas vodimo na gastro i beauty putovanja u našu Manufakturu, no ovaj shop u Rijeci i Opatiji ima i jednu modnu poslasticu! 

Ljeto je (konačno) stiglo, topli i dugi dani su prisutni, opće raspoloženje u gradu je živnulo i osjeti se onaj životni optimizam i ljepota postojanja karakteristična za najsunčanije godišnje doba!

Boje u nama, boje oko nas, a kako bi svoje raspoloženje prenijeli i na svoj stil pobrinula se Manufaktura jer već pri prvom pogledu osvojio nas je brand koji poziva da ga pogledate, potom isproobate a i kupiti – Antiroba!

Kreatorica koja se krije iza ove modne priče je Maja Vodanović koja je rođena u Splitu, a odrasla na Visu, a živi i radi u Rijeci. Iza Maje brjne su samostalne i skupne izložbe, a Antiroba spoj je šarenih ogrlica i narukvica koje će se savršeno uklopiti u razigrane ljetne dane i noći.

Radi se o dvostrukim i trostrukim ogrlicama i narukvicama izrađenih šivanjem raznobojnih tkanina s uzorcima stvarajući tako nakit s karakterom. 
Antiroba nastaje u ograničenim količinama inzistirajući na tome da je svaki komad nakita unikatan i da ne postoje dva ista primjerka. 
Šarenilo, energija, a istovremeno nosivost i jednostavne linije glavne su karakteristike Antirobe.

Baš kao i mi i Manufaktura podržava rad brojnih domaćih brandova s dobrom pričom i kvalitetnom filozofijom, a Antiroba je već imenom posebna baš kao i svaki unikat koji Maja izradi.

Energija kreativnog stvaralaštva je neiscrpna, a nositi unikatne proizvode znači slati svijetu vrlo jasno poruku – Svatko od nas je unikat!

Vidimo se u Manufakuri…

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

Pripremila: Marija Mažar                Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE