ZTC

Prvi put u Hrvatskoj na pisti će u suradnji sa Visualia timom prezentirati haljinu kreiranu kroz razne animacije

Dizajnerica Anja Stehlik koja je svojim revijama do sada udahnula život nekim pulskim  lokacijama, novu će samostalnu reviju  predstaviti na usponu sv. Teodora 6.7. u Puli  i modnim spektaklom najaviti ljeto iz snova.

Od dizajnerice Anje Stehlik već smo navikli na modna iznenađenja, pogotovo kada se radi o prezentaciji novih kolekcija.  Njezine dosadašnje revije ponudile su Istri visoko producirani glazbeno- modni event gdje je ugostila vrhunske umjetnike, poput Frajli, Lare Demarin, voditelja Ivana Šarića, Helene Minić Matanić te na posljednjoj reviji poznate sportaše iz Istre te popularne modne blogerice koje su nosile reviju.

 „Svojim produkcijama revija želim konstantno publici pružiti nešto novo i neviđeno, gledati  prema naprijed ne ponavljajući se. To postavljanje letvice uvijek centimetar više ovaj je put rezultiralo time što će jedan modni spektakl po prvi put na pisti imati  mapping i vizualne animacije na  haljini, te ćemo zajedno sa Visualia grupom kreirati ćemo jedinstvenu modno-vizualnu  priču „Secret garden“  i uvesti nas u čarobni svijet kreacija, plesa, muzike. Bit će to jedna prava modna predstava.“- kaže dizajnerica

Sama kolekcija na reviji   će nam donijeti dašak afričko-brazilske atmosfere, lepršave floralne motive, nove zanimljive strukture materijala, biti će ta  večer rezultat čarobne povezanosti mode i tehologije i dati jedan posve novi uvid u budućnost mode.

Stehlik žena ove je sezone vesela i divlja u isto vrijeme, kulerski romantična i sexy, te samouvjereno nosi  motive flore i faune, obogaćene volanima te vješto skrojene cocktail haljine.

Photo: Ivana Tomić

Hair: Artistic

MUA: Klara make up

Model: Mara Kirin

Kancelarija bar