skip to Main Content
MENU
Anine Instažene: Beauty profili koje morate zapratiti

Anine Instažene: Beauty profili koje morate zapratiti

Na koji način se najbolje vratiti u voljenu rutinu pisanja o zanimljivim i inspirativnim instagramskim profilima?

Na ovaj: Kroz make up, zanimljive make up look-ove, prijedloge kozmetičkih proizvoda i svega ostalog što povlači temu ljepote i kozmetike.

Sve bi to bilo suštinski preobično da ove stavke zapravo ne predstavljaju divne instažene čije profile danas dijelim s vama. Zato je cijela priča posebna. Pa počnimo:

  1. lipstickblade

“Burn, burn, burn like fabulous yellow roman candles exploding like spiders across the stars.”

Mirna Matković, koja se nalazi iza profila lipstickblade, je blogerica (istoimenog bloga) koju rado pratim na You Tube-u, odnosno na njenom istoimenom You Tube kanalu.

lipstickblade

Upravo je to “social-network” kanal kojim sam došla do njenog rada i na inspirativnom Instagram profilu.

Prije svega moram reći da su Mirnine fotografije većinski beauty. Ipak, tu se zbilja može naći i modna inspiracija, kao i ona svakodnevno-životna, ma da se razumijemo naša omiljena ženska! Njene fotografije pršte dobrim vibracijama, finim svjetlom, vješto uhvaćenim detaljima i kvalitetom!

Trenutno stanje pratitelja na Mirninom profilu je 1627, ali ja ga (uskoro) vidim značajno većim jer zaista zaslužuje vaš trenutak i pažnju. Zavirite na profil i inspirirajte se- propisno beauty & make up!

  1. dashofblue_makeup

“Croatia. Amateur MUA.”

Za Hrvatsku se, naravno, slažem, ali za amaterski rad MUA- ne.

Maja Galba, predivna, simpatična i spontana Slavonka koja, osim ovog Instagram profila, vodi i istoimeni You Tube kanal je definitivno jedna od najupečatljivijih make up umjetnica naše regije (po mom mišljenju, i šire).

dashofblue-make-up

Njen talent i kreativnost su me poprilično dotakli prilikom trajanja NYX natjecanja za prvog hrvatskog beauty vloggera. Moć make up-a u raznim zadacima je zaista velika i tome često svjedočimo, ali posebice je to izraženo kad isto radi netko tko je istinski talentiran.

Na dashofblue_makeup instaprofilu možete vidjeti Majin rad na njoj samoj, prijedloge make up proizvoda, najave za youtube videozapise koje objavljuje i mnoge druge životne trenutke.

Poruka Maji: Ovo što radiš nije amaterstvo, to je umjetnost, to je emocija. Amateri su nešto sasvim drugo. Ti si umjetnica!

  1. crossingbeauty_blog

“Beauty blogger I Life observer”

Do bloga odnosno You Tube kanala ove divne, posebne i karizmatične žene, došla sam upravo putem njenog Instagram profila.

Sjećam se kad sam se prvi put našla među fotografijama njene insta-fotogalerije. Znam da ih nisam mogla prestati lajkati. Nisam mogla prestati ni pregledavati sadržaj bloga, razmišljati što moram pročitati/poslušati, što ću i sama kupiti!

crossing-beauty

Osjećaj- kao da slušam prijedloge jako bliske osobe koju, naravno, slušam i doživljavam bez ikakvih propitivanja.

Upravo su kvalitetne i lijepe fotografije ovog pravog beauty instasvijeta te koje su me privukle (točnije priljepile) i zadržale tu uzrokujući sve prethodno ispisane emocije.

Kad bih vam krenula pričati što se sve nalazi u ovom šarenom, kreativnom i inspirativnom svijetu Crossing beautyja- pokvarila bih vibru. Zato vas šaljem na profil na dozu instauživanja i inspiriranja!

  1. jelena_skendzic

“Beauty. Lifestyle. Cats”

Posljednja od svih danas spomenutih instažena koju sam ja otkrila. Tako bih za uvod okarakterizirala Jelenu.

jelena-skendzic

Tako bih i okarakterizirala moju emociju prema ovom instaprofilu. Netko će sad možda pomisliti: “Vjerojatno te nije stigla dodirnuti odnosno dojmiti te se.”

Upravo potpuno suprotno.

Naravno, do divne Jelene sam došle preko You Tube informacijskog kanala i odmah, ali odmah sam je počela pratiti i na Instagramu. Dotad nisam čula za nju i to je moj veliki propust, ali ako uzmemo u obzir činjenicu kojom sam brzinom njenu videopriču (u cijelosti, svaki videozapis) pogledala- možemo reći da sam sve nadomjestila.

Ovo je, za mene, jedna od najtalentiranijih “beauty” žena naše regije, predivnog izgleda i načina izražavanja (milina za dušu, za srce). Način na koji Jelena priča o proizvodima i kako ih prezentira u kombinaciji s iznošenjem osobnog mišljenja i preporuka za iste- vau! Doslovno vau-efekt!

Ova blogerica odnosno youtuberica ne zaostaje ni kad je Instagram aktivnost u pitanju- šarolika i zaista beauty/lifestyle fotogalerija je ovdje u pitanju. Kod Jelene možete naći fotografije kozmetičkih proizvoda, njenih preslatkih mačaka, hrane, selfieje, fotografije s putovanja i mnoge druge. Povirite na profil i pokušajte otići bez lajka- nisam sigurna u uspjeh istog. 

  1. librodibellezza

“18 yo”

Za kraj današnje priče, pišem vam o ljepotici, umjetnici i instaženi čiji make up look-ovi oduzimaju dah- ali doslovce!

librodibelleza

Prije svega, po pitanju ovog profila vrijedi ona: “Slika govori više od tisuću riječi.” S tim da je ovdje mogu parafrazirati pa reći: Fotografije vrijede više od trenutnog broja followersa (8188 je brojka).

Ne znate kako se našminkati? Nedostaje vam make up vibre/ inspiracije? Ovo je divan instasvijet koji će vam trenutno dati ideju kako se našminkati. Između divnih (i izrazito kvalitetnih) fotografija selfieja, nađe se poneki citat, fotografija određenih kozmetičkih proizvoda, nakita, kao i raznih drugih inspiracija.

Fotografije su uhvaćene vještim okom, kvalitetno zabilježene i posložene u divnom i oku ugodnom redoslijedu koji ne može ne dotaknuti žensku dušu koja voli sve prethodno nabrojano. Zaista, kao što i nadimak govori- ovo je jedna prava knjiga o ljepoti!

Ukoliko ne pratite librodibelleza profil, sad je trenutak kad to možete promijeniti.

Nadam se da ste uživale u današnjim beauty prijedlozima za instalike & follow!

Do idućeg- više lajkova, manje duhova koji promatraju bez emocije!

ANA FATIĆ – Zaljubljenica u sve što hrani žensku dušu: ljude, prirodu, životinje, knjige, filmove, serije, modu, dobru hranu, putovanja i shopping. Sretno udana doktorica dentalne medicine. Diše sitne radosti i njen životni poziv je tražiti sreću u svemu i uvijek.

ANIN SVIJET SITNIH RADOSTI

Ilustracije: Tina Vukasović

Facebook KOMENTARI

Back To Top