Andrea Anić Dokmanović dizajnerica je čiji dizajn iz Rijeke osvaja i ulice svjetskih metropola, nacionalni mediji prenijeli su prošle godine  fotografije Elle Dvornik u prepoznatljivom Andy’s kariranom baloneru, a nedavno je ulicama Pariza Andreinu kreaciju prošetala jedna od najuspješnijih  domaćih modnih blogerica  – Sonja Kovač. 

Ipak, u svojoj najnovijoj modnoj priči Andrea ostaje vjerna Riječankama, tako se ispred objektiva našla lijepa Ivana Brkljačić koja je za potrebe ovog editorijala pokazala drugo lice i svoju mračniju stranu, a kadrove je savršeno ulovila Eni Brušnjak. Za izgled modela pobrinula se Iva Berišić.

“Ovaj zimski editorial snimili smo u prirodi upravo zbog toga što svojim proizvodima pokušavamo nekako našoj prirodi odati poštovanje koristeći prirodne tkanine vunu i pamuk. Andy’s zima nikad nije bila ljepša i toplija. Prekrasni prepoznatljivi kaputi kombiniraju se odlično uz duge i kratke suknje, slojevitost je svakako poželjna, a novost od ove sezone u našoj ponudi su tople pelerine i vunene zimske haljine koje se nose preko košulja, dolčeviti, majica” 

Andy’ atelier nalazi se u Rijeci, u ulici Slaviše Vajnera Čiče 20B, a svi modeli su svakog trena dostupni i na službenom webshopu dizajnerice – ANDY’S

Pripremila: Stilueta

Foto: Eni Brušnjak

Vaši komentari
SALLY