ZTC

Studio ljepote Anais  jedna je od najpoznatijih beauty adresa na Kvarneru. Frizerski dio, ugradnja noktiju, manikura, pedikura i ugradnja trepavica, ova moderna oaza na raspolaganju je ženama kvalitetom usluge koja je pridonijela da je studio na izvrsnom glasu.

Ana Mikulec sa svojim je timom nedavno proslavila dvije godine rada na atraktivnoj adresi u centru Viškova nedaleko Rijeke (adresa: Viškovo 124c), a stalne edukacije, ulaganje u rad i opremu, sudjelovanje u brojnim projektima učinili su svoje te je Anais prepoznat među svim generacijama žena, ali i muškaraca koji na šišanje isključivo dolaze u Anais.

Ana Mikulec

Ova obljetnica bila je povod za razgovor, o timu, poslu, savršenim klijenticama i navikama naših Riječanki…

Ana, nećemo klasično o receptu uspjeha, znam da je to rad, rad, rad i puno ljubavi, strpljenja i volje, no stvorila si prepoznatljiv brend i salon koji je oznaka kvalitete u Županiji. Iza tebe su sigurno i blistavi trenuci i teški dani, a prvo pitanje je: Kad bi mogla opet, da li bi sve ponovila?

Kad bih mogla da li bi sve ponovila? Iskreno, naravno, i opet i opet. I u nekom drugom životu!

Na što si posebno ponosna?

Na kvalitetan tim koji sam uspjela okupiti oko sebe.

Kako usklađuješ želje klijentica sa svojim mogućnostima, budući da znam da jako puno računa vodiš o njezi i zdravlju kose te ne odradiš kako bi klijentica nužno izašla s frizurom koju je htjela već kosom koja je i lijepa i zdrava? Sigurna sam da to nije uvijek lako, no polazi ti za rukom?

Dosljedna sam sama sebi jer to nisu samo moje mogućnosti već mogućnosti i same kose. Ako nešto ne može – ne može, uvijek iskreno kažem svoje mišljenje i držim se toga. Klijentice su to prepoznale i drago im je da brinemo ne samo o lijepoj frizuri već o potrebama kose.

Imam osjećaj da nikad nije bilo više mogućnosti kolorizacije i trendova, je li to dobro ili loše za struku?

Svakog dana pojavi se neki novi trend, neka nova boja, puno je toga na tržištu, ali stvar je do samog kolorista i njegova znanja. Nekad sa samo dvije boje može se napraviti čudo, ali lakše nam je uz više ponuđenih opcija i velikog izbora.

No, nisu žene jedine koje vole stolicu u salonu Anais, recimo moj suprug ide isključivo kod vas, a često i sama za vrijeme boravka primjećujem brojne muškarce. Kako ste zadobile povjerenje pripadnika „jačeg spola“ i je li teže raditi sa ženama ili muškarcima?

Ha ha ha, pa muška populacija je većinom došla u pratnji ili po nagovoru boljih polovica, ne znam je li lakše raditi s muškarcima, ali da su brže gotovi – jesu 😀

Ne bi bilo fer prema čitateljicama da ne iskoristim priliku i ne pitam, što sa kosom poslije  ljeta,  sunce, more, plaža, kako ju očuvati, koji su tvoji savjeti?

Obavezna njega, šišanje, za dugu kosu preporučam Olaplex kao neizostavnu njegu cijele godine i korištenje preparata za njegu u kućnoj upotrebi, moj je savjet  i stavljanje maske jednom tjedno.

O planovima za budućnost neću pitati, radije ćemo ih korak po korak pratiti na Stilueti no pitat ću te kakve su Riječanke po pitanju kose, vole li klasiku, jesu li spremne eksperimentirati..?

Riječanke su većinom žene koje vole modu i prate trendove, moram napomenuti da nisu zahtjevne i lako se prepuste našim savjetima u želji da imaju zdravu i lijepu kosu.

Često postavljam pitanja o savršenim modnim kombinacijama, savršenoj njezi, sad bi se idealno uklopilo pitanje o savršenoj kosi, no baš neću, radije ću te pitati da ti nama opišeš savršenu klijenticu?

Savršena klijentica, vjerujem da će se brojne klijentice ovdje pronaći. Tijekom godina rada stvarno nisam imala nesavršenu klijenticu jer vjerujem da svi oni koji me poznaju znaju da ne dopuštam da uopće pomislim kako netko nije savršen klijent. S jedne strane obožavam one koji znaju što žele, a s druge strane jako volim i one koji nam se s povjerenjem prepuste.

Ana Mikulec, Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE