ZTC

Brojna talent natjecanja, plesna grupe,.. svjedočimo kako je domaća plesna scena izvrsna, a ne plešu samo profesionalci, plesu se sve više priključuju i amateri svih dobnih skupina te u ovoj aktivnosti pronalaze sreću, mir, način da steknu dobru formu, ali i prijateljstva!

Ugostili smo Ana Jugo koja je oduvijek osjećala da je ples za nju no tek je u tridesetima zasplesala i dala si priliku, a priliku je dala i brojnim drugim ženama kroz Mamma’s Show koji je nedavno organizirala u Opatiji.

Mira Grubina kaže da je ples njezina svakodnevica, prvo je bila plesačica, a danas je trenerica te bez plesa i dvorane ne može zamisliti dan, a također inicijatorica je zanimljivog natjecanja o kojem više otkriva u emisiji.

Vanja Boškovski član je plesne grupe Flame te nam je otkrio kako je nakon gimnastike svoje mjesto pronašao u plesu, a za potrebe jednog natjecanja zaplesao je i u štiklama! Flame kroz ples šalje i bitne poruke društvu, a njihove predstave javnost uvijek čeka s nestrpljenjem!

Kako je ples postao njihov sastavni dio života, doznajte u nastavku!

Emisija se snima u riječkom Porsche Inter Autu, voditeljicu i urednicu Mariju Mažar odijeva Hero4Heroes, a make up i frizuru potpisuje studio ljepote Anais.

Vaši komentari