Proljeće je došlo, dugi i lijepi dani donijeli su potrebnu dozu pozitive, a nova emisija inspiraONA s Marijom Mažar pobrinut će se i za dodatnu dozu inspiracije. Brojna talent natjecanja, plesna grupe, svjedočimo kako je domaća plesna scena izvrsna, a ne plešu samo profesionalci, plesu se sve više priključuju i amateri svih dobnih skupina te u ovoj aktivnosti pronalaze sreću, mir, način da steknu dobru formu, ali i prijateljstva!

Gosti nove inspiraONE su Ana Jugo koja je oduvijek osjećala da je ples za nju no tek je u tridesetima zasplesala i dala si priliku, a priliku je dala i brojnim drugim ženama kroz Mamma’s Show koji je nedavno organizirala u Opatiji.

Mira Grubina kaže da je ples njezina svakodnevica, prvo je bila plesačica, a danas je trenerica te bez plesa i dvorane ne može zamisliti dan, a također inicijatorica je zanimljivog natjecanja o kojem više otkriva u emisiji.

Vanja Boškovski član je plesne grupe Flame te nam je otkrio kako je nakon gimnastike svoje  mjesto pronašao u plesu, a za potrebe jednog natjecanja zaplesao je i u štiklama! Flame kroz ples šalje i bitne poruke društvu, a njihove predstave javnost uvijek čeka s nestrpljenjem!

Vanja svoje dojmove otkriva u novoj emisiji koja vas čeka u programu TV Istre ove subote u 20:30h.

Marija Mažar, Ana Jugo, Mira Grubina, Vanja Boškovski

Make up i frizuru voditeljice potpisuje studio ljepote Anais, voditeljicu odijeva Hero4Heroes,  a emisija se snima u riječkom Porsche Inter Autu.

Vaši komentari
SALLY