ZTC

An evening with Eric Clapton je projekt riječkog gitarista Ivana Pešuta koji ovog Ljeta na Gradini okuplja vrsne glazbenike kako bi publika uživala u večeri prožetoj svevremenskim hitovima vrsnog autora i gitarista Erica Claptona. Repertoar prvog dijela koncerta temelji se na jednom od najpoznatijih akustičnih unplugged koncerata ikad snimljenih u MTV-jevoj produkciji, dok je drugi dio koncerta sastavljen od studijskih hitova koje pamtimo po legendarnom zvuku električne gitare tog poznatog gitarističkog virtuoza.

Tako će svi zaljubljenici u glazbeno stvaralaštvo Erica Claptona u utorak, 28. kolovoza na Trsatskom kaštelu moći čuti kako to zvuči u izvedbi talentiranih riječkih gitarista Ivana Pešuta i Maria Šimunkovića kojima će se na ostalim instrumentima pridružiti Henry Radanović (bas), Branimir Gazdik (bubanj) i Ivo Heder (udaraljke) dok su za vokale zaduženi fantastični Olja Dešić (vokal i klavir), Damir Jurčić i Lucija Štefančić.

Koncert započinje u 20.30 h, a ulaz se za posjetitelje otvara u 19.30 h. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

Foto: PR
Pripremila: Stilueta