ZTC

Teatrin Nad Urom bio je odličan domaćin modnom brendu ALMA fashion kojeg potpisuje stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko. U glavnoj ulozi naoko neobična modna rješenja za prosinac koja savršeno odijevaju sve tipove građe tijela i laskaju svakom stilu! Zamislite suknju koja može biti top, jaknu koja postaje prsluk (pogotovo praktično za obilazak shopping centara ovog mjeseca), haljina koja može biti dnevna i večernja, sve ovisi na koju je stranu nosite!

Sve to inače možete kupiti u buticima Šinjorina i Pupa u Rijeci.

  • “Obožavam modu i uvijek pronalazim način za kreativno djelovanje. Godinama radim kao modna savjetnica, dobro poznajem probleme građe tijela žena određenog podneblja, pa sam stvorila modni brend koji popunjava ‘rupe’ na tržištu. Moje su hlače duboke i neobične, haljine i ‘šlampave’ i uske, drske i ženstvene. Zabavljam se kad kreiram i to žene vole” – kaže Alma koja je za ovu modnu reviju okupila brojne poslovne žene Rijeke koje su rado pokazale kako modeli stoje na stvarnim ženama.

Božićna revija imala je dva izlaza – jedan dnevni, a drugi svečani gdje je Alma pokazala nosiva rješenja i nakon poslovnih domjenaka na koje idemo u prosincu. U njezinim svečanim haljinama možete u kazalište, na izložbe… Važno je napomenuti da su svi modeli izrađeni u Hrvatskoj, da je konstrukcija prilagođena građi žena ovog podneblja i da su u izradi korišteni najbolje tkanine.

A kad je revija završila, sve su žene krenule u korner Djeda Mraza kako bi napisale pismo i zaželjele ALMA fashion modni komad samo za sebe.

Program je vodila Jelena Urukalo Murina.

Fotografije: Nikola Zoko

Pripremila: Stilueta /izvor: PR/

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE