skip to Main Content
MENU
Adrijana i Diana Hunić su sestre koje će svoj bezvremenski stil predstaviti na reviji CITY 45 20!

Adrijana i Diana Hunić su sestre koje će svoj bezvremenski stil predstaviti na reviji CITY 45 20!

Na modnoj manifestaciji Riječka modna poslastica CITY 45 20 na Trsatskoj gradini 14.07. svoj dizajn predstavit će mnogi hrvatski dizajneri, a ovu večer mode, ljepote i umjetnosti svojim će kreacijama upotpuniti i Hunić Design Sisters. Brend i kreacije potpisuju Adrijana i Diana Hunić, sestre rođene u Zagrebu koje predstavljaju bezvremenski stil.

Sestre Hunić spajaju ljepotu tradicijskih haljina i suvremenih žena, a svoju ljubav prema očuvanju hrvatskog ruha prenijeli su im roditelji. Cijela obitelj Hunić bavi se istim poslom u kojeg ulažu puno ljubavi i truda u ugodnom obiteljskom okruženju!

Do 2012. godine u izradi su bile samo narodne nošnje, a onda se rodila ideja da se kroz novo nastalu haljinu s tkanjem koja se veže za Prigorsku nošnju krene u izradi suvremene odjeće sa spomenom na povijesnu odjeću odnosno narodnu nošnju.

Sestre Hunić žele svima pružiti priliku da uz brend Hunić Design Sisters budu dio tima koji će predstaviti sebe i svoju povijest u svijetu mode predstavljajući raskoš i ljeptou koju imamo u svakom kutku lijepe naše, a mi jedva čekamo vidjeti što nam spremaju predstaviti 14.07. na Trsatskoj gradini.

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

 

 

Vaši komentari
Back To Top