ZTC

Na modnoj manifestaciji Riječka modna poslastica CITY 45 20 na Trsatskoj gradini 14.07. svoj dizajn predstavit će mnogi hrvatski dizajneri, a ovu večer mode, ljepote i umjetnosti svojim će kreacijama upotpuniti i Hunić Design Sisters. Brend i kreacije potpisuju Adrijana i Diana Hunić, sestre rođene u Zagrebu koje predstavljaju bezvremenski stil.

Sestre Hunić spajaju ljepotu tradicijskih haljina i suvremenih žena, a svoju ljubav prema očuvanju hrvatskog ruha prenijeli su im roditelji. Cijela obitelj Hunić bavi se istim poslom u kojeg ulažu puno ljubavi i truda u ugodnom obiteljskom okruženju!

Do 2012. godine u izradi su bile samo narodne nošnje, a onda se rodila ideja da se kroz novo nastalu haljinu s tkanjem koja se veže za Prigorsku nošnju krene u izradi suvremene odjeće sa spomenom na povijesnu odjeću odnosno narodnu nošnju.

Sestre Hunić žele svima pružiti priliku da uz brend Hunić Design Sisters budu dio tima koji će predstaviti sebe i svoju povijest u svijetu mode predstavljajući raskoš i ljeptou koju imamo u svakom kutku lijepe naše, a mi jedva čekamo vidjeti što nam spremaju predstaviti 14.07. na Trsatskoj gradini.

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE