Ovaj vikend nas čeka lijepo i sunčano vrijeme, a mi vas pozivamo da se dođete družiti s nama ovu subotu u ZTC na obilježavanje Međunarodnog dana sporta & Green day. S početkom u 10 sati možete pogledati gostovanje malih morčića i pionira HNK Rijeke, te gostovanje pionirka ŽRK Zamet. Sudjelujte i u raznim dječjim sportskim radionicama i sportskim igrama poput sumo hrvanja, nogometnog gola na napuhavanje, mini kuglanja, utrci s preprekama i streličarstvu. U 18:30 na redu je prezentacija Fitness bez sprava i zdrave prehrane by Dalibor Petrinić gdje ćete moći naučiti puno više o prehrani i vježbanju.

Budite u korak s vremenom i saznajte sve o novitetima i pridružite se Hervis timu te pogledajte njihovu prezentaciju o električnom biciklu s početkom u 19 sati.  Isprobajte bicikle budućnosti koji će vam olakšati vožnju po zahtjevnim cestama.

Trgovina Hervis u svojoj ponudi ima rijetko povoljne električne bicikle koji su u našem gradu i okolici vrlo interesantni s obzirom da pripadamo brdovitom kraju. Prezentacija električnog bicikla je važna i zbog činjenice da naš grad postaje sve više prostor zanimljiv različitim vrstama biciklizma zbog kojeg našu županiju posjećuje sve više turista.

Budite među prvima koji će potaknuti popularizaciju ovog sporta! Uz to, sutra vas i Zeta očekuje u svom kutku za mijenjanje sličica, tako da i ove subote ZTC je najbolja ideja!

26.5.2018.ZTC – Obilježavanje Međunarodnog dana sporta & Green Day

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE