ZTC

Sezona proljeće/ljeto 2018. u kategoriji modnih dodataka na velika je vrata donijela povratak trendova obožavanih u 90-ima poput tzv. pancir veza na ring naušnicama i narukvicama te choker ogrlica, a što se najbolje vidi u novoj kolekciji najvećeg hrvatskog lanca za prodaju nakita – srebrnarnica Argentum.

Sjajnije i atraktivnije nego ikada prije, naušnice i narukvice u klasičnom srebru ili s prekrasnom rose gold pozlatom crvenih i nježno ružičastih tonova u pancir vezu, zasigurno će poželjeti imati svaka trendseterica. Statement nakit poput jednostavne choker ogrlice svakom će stilu dodati dozu zavodljivosti i upečatljivosti te će zbog svog minimalističkog izraza biti prikladan u dnevnim, večernjim i svečanim prigodama. S druge strane, takav nakit savršeno podnosi i slojevitost te time nastavlja prkositi modnom pravilu „manje je više“.

Ovakav stil nošenja modnih detalja ženama pruža mogućnost da pokažu slobodu i kreativnost u nizanju i kombiniranju raznih boja, ukrasa i stilova, drugi dio nove kolekcije sadrži minimalističke kreacije geometrijskih oblika poput ovalnih naušnica te prstenja s oblim dodacima jer upravo takvi futuristički detalji unose uzbuđenje, a time i mogućnost poigravanja s oblicima koji će se odlično uklopiti u nadolazeća ljetna izdanja.

Također, kako se približava kraj školske godine sve je više maturantica koje su u potrazi za elegantnim nakitom kojim će se istaknuti u mnoštvu. Obraćaju nam se zbog velike ponude mladenački dizajniranih modnih dodataka i pristupačnih cijena, a sve kako bi uz savršen modni dodatak zablistale na plesnom podiju i imale trajnu uspomenu na taj poseban događaj.

– napomenuli su u srebrnarnicama Argentum.

Nova kolekcija srebrnarnica Argentum zaista je prožeta mladenačkom energijom i optimizmom te unosi dašak svježine svakoj odjevnoj kombinaciji, bilo da je riječ o maturalnim zabavama, rođendanima ili drugim prilikama gdje je potrebno ostaviti upečatljiv dojam.

Imajući na umu da mali detalji čine razliku, svratite u svoju najbližu srebrnarnicu Argentum te do 31.5. iskoristite sljedeće pogodnosti: -10% za iznos računa iznad 200,00 kn; -20% za iznos računa iznad 500,00 kn; -25% za iznos računa iznad 1.000,00 kn. Rasprodaja do isteka zaliha: -50% na dio asortimana satova, -70% na dio asortimana srebrnog nakita i -35% na dio asortimana zlata. (Više info:www.argentum.hr)

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE