Iako je proljeće, a nama možda nekad fali malo sunca u Rijeci, šarenih i živih boja ne nedostaje. Doza klasike, doza trendova i imamo savršene kombinacije. Predstavljamo vam novu kolekciju Bellissima u kojoj će svaka dama pronaći nešto za sebe. Ugodan materijal popraćen predivnim uzorcima koji nikad ne zastarijevaju, stoga nas ne čudi da je Bellissima omiljeno mjesto mnogih Riječanki koje vole izgledati unikatno i posebno, te se na dobar način isticati u šetnji Korzom. Riječanke vole modu i voli kvalitetu, upravo zato se ovo mjesto istaknulo svojom ponudom i ljubaznim pristupom koje je početak svakog dobrog prijateljstva, a Bellissima Alisa prava je prijateljica dobrog stila!

U  riječkom butiku Bellissima Alisa kažu, kako naručuju malu količinu jednake odjeće kako bi zadržali svoju različitost te se može pronaći za svakog po nešto – od poslovnog i svečanog izgleda pa sve do raznih kombinacija za svaki dan.
Ispred objektiva se nalazi prekrasna Ines Perhat, a iza objektiva Matea Kevrić. Predivna nova kolekcija očekuje vas u butiku BELLISSIMA ALISA koji se nalazi u pothodniku ispod Robne kuće RI, u ulici Riva 6.

“Da bi bili neodoljivi morate biti drugačiji”.

– Coco Chanel

Pripremila: Stilueta