ZTC

Iako nam je stiglo ljeto i svi očekujemo sunce i lijepo vrijeme, nas je ipak zahvatila kiša u Rijeci. Pronađite ideju u našim preporukama te ipak iskoristite ove tmurne i kišovite dane.

Posjetite Gradsku knjižnicu Rijeka i odaberite knjigu u kojoj ćete uživati. Neovisno o žanru koji vam se sviđa, naša gradska knjižnica ima sve. Volite li romantično štivo ili ipak dobar krimić, samo pitajte naše knjižničarke i one će vam preporučiti neke od najboljih priča.

Jeste li čuli za Tapas bar Pet Jedan, ako do sada niste bili u ovom niti dvije godine starom gastro prostoru, svakako skupite frendice i posjetite ovaj prekrasno uređen interijer jer nećete požaliti. Ništa ne utječe bolje na raspoloženje, a zbog odličnog izbora hrane sigurni smo da ćete poželjeti doći ponovo.

Kada ste zadnji put bili u kazalištu. Provjerite program HNK Ivana pl. Zajca i pronađite predstavu po vašem guštu. Doza umjetnosti uvijek podiže raspoloženje kao i prilika da se dotjerate i uživate, a poslije toga na svratite na čašu dobrog vina u neki od obližnjih kafića.

I za kraj kupovina, posjetite ZTC sami ili s frendicama jer shopping donosi sunce u svaki dan, te je ujedno prilika da nabavite sve što će vam trebati ili neće trebati za nadolazeće tople dane.

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE