ZTC

Sigurna sam da ste mnogo puta na društvenim mrežama primijetili stilizirane, elegantne,  šarmantne stoliće za kavu, koji tako savršeni dotjerani uljepšavaju središte vašega doma – dnevni boravak. Također, znam da se mnogima čine pretjerano idealiziranima te nefunkcionalnima, pa ipak ja moram priznati da sam se zaljubila na prvi pogled. Svakako, mislim da ćete se složiti, da ove fotografije barem predstavljaju odličan izvor inspiracije kada je u pitanju uređenje interijera. U nastavku vam donosim 5 savjeta kako učiniti svoj kutak za kavu privlačnijim, zanimljivijim te personaliziranim mjestom za opuštanje…

1. Knjige

Da, knjige na stoliću za kavu, dobro ste čuli! 🙂 Osim što puno govore o vama, ujedno i odlično izgledaju. Ovaj trend postao je veoma popularan   te mu se ljubitelji uređenja interijera itekako posvećuju. Ključno je pažljivo odabiranje dizajna, korica, ali i zanimljiv sadržaj, koji će odraziti vaše interese i hobije, bilo da se radi o fotografiji, botanici, modi ili nečemu četvrtom. 

2. Cvijeće

Svježe cvijeće neizostavni je dio svakog interijera pa tako i dnevnog boravka, točnije vašeg stolića za kavu. Uljepšajte prostor vedrim bojama i primamljivim mirisom. Ovo je još jedna prilika da prostor učinite personaliziranim odabirom vašeg omiljenog cvijeća!

3. Svijeće

Odlično izgledaju, a još ljepše mirišu! Svaki stolić za kavu svakako bi trebao sadržavati i jednu posebno svijeću, koja će širiti pozitivnu energiju u prostoru. Naš odabir te ujedno preporuka jest brend WHISPER OF NATURE, čija vas bogata ponuda zasigurno neće razočarati. Ova tirkizna svijeća sa bakrenim metalik odsjajem i ornamentikom inspirirana je egzotičnim Marokom. U vaš će prostor  unijeti dašak avanture te vas podsjetiti da imate hrabrosti da se upustiti u nove pustolovine i otvorite se novim iskustvima.

4. Poslužavnik za kavu

Vaš stolić za kavu odmah će izgledati elegantnije ukoliko mu pridodate odgovarajući poslužavnik. Danas sam zavirila u asortiman ZARA HOME, te odabrala nekoliko poslužavnika u zlaćanim tonovima. Nedostaje vam samo omiljeni set za kavu i spremni ste za dolazak gostiju!

5. Detalji, detalji…

Kao posebni dašak šarma i čarolije u prostoru, poslužite se detaljima koji vas najbolje opisuju. Bilo da se radi o otkačenoj umjetnini, suveniru ili fotografijama vaših najmilijih, sigurna sam da će upravo takvi predmeti potaknuti zanimanje vaših gostiju.

Photo: twoladiesandachair.com, swoonworthy.co.uk, elledecor.com

Pripremila: Katja Grubiša

Kancelarija bar