ZTC

Čini mi se da djevojčice danas vrlo rano postaju djevojke, a djevojke vrlo rano postaju žene. Naravno, zaključujem i po svojoj petogodišnjoj djevojčici koja me iznenađuje svojim razmišljanjima i stavovima, već dugo imam osjećaj kao da više nije dijete. A kao majka, ja bih da ona dijete ostane, pogađate – zauvijek. 

Poslovne prilike čine i da često komuniciram s mladim djevojkama u kojima vrlo jasno vidim svjesne, odgovorne i profesionalne – žene. Kad promislim o sebi u tim godinama, imam osjećaj da sam bila djetinjastija i zatvorenija, no njihova me prirodnost u komunikaciji i ljepoti oduševljava!

Kao krunu njihovih života i tog nevidljivog prelaska iz djevojke u žene vidim često maturalnu zabavu. Ponekad ta sreća i uzbuđenje uz make up, frizuru, nakit i prije svega haljinu daju izraz lica kao da ni same nisu svjesne svoje ljepote i svojih tijela, u tim godinama vjerujem ima i nezadovoljstva koje mi kasnije vrlo lako zavolimo, no tek kad obuku haljinu kao da shvate da se ne moraju skrivati iza traperica i širokih majica ili nužno isticati i previše atribute koje imaju već prava haljina učini svoju čaroliju i zablistaju!

Bitno je pronaći onu haljinu koja odgovara stilu, senzibilitetu i općenito modnom osjećaju, a u Sally atelieru na dvije riječke adrese uz velik izbor haljina koje sada dolaze po vrlo popularnim cijenama, dobit ćete i savjet, vodstvo kao i priliku da se odjene i majka, sestra, prijateljica jer ovaj pravi mali ženski raj ima  sve!

Sally atelier, Džana Ravlić i njezin tim i moj su česti odabir, a sada sam zakoračila u modnu oazu kako bi odabrala pet haljina za maturantice iako izbor je puno veći, ukusi se razlikuju i sigurna sam da ćete vrlo lako pronaći nešto za sebe..

Moji favoriti:

1.,2. Kraljevski plava boja je koju obožavam! No, nažalost, tek sam ju nedavno počela doživljavati kao uistinu kraljevsku boju koja pristaje i plavušama i crnkama, svima. Nosi tu neku plemenitu notu, bezvremensku eleganciju i zasigurno će biti vaša prijateljica u brojnim svečanim životnim prilikama, vjerujem da je odabir ove boje i prekrasnih haljina savršen uvod u slaganje cijele priče oko ostalih detalja… Uz ovu boju vežem i dostojanstvenu ljubičastu koju obožavam i koja uz spoj zlatnih detalja čini glamurozno savršenstvo…

3. Žuta boja budi dobre misli, a ova haljina odraz je čistog glamura! I sama sam jednom nosila vrlo sličnu haljinu iz Sally ateliera i osvojila brojne komplimente, ona prati liniju vašeg tijela, kvaliteta materijala savršeno će istaknuti vaše prednosti i učiniti da budete princeza, a ova haljina donosi sjajne i nezaboravne trenutke, sigurna sam…

4.Senzualna u crvenom.  O crvenoj boji ne treba puno pisati, ženstvena, topla, posebna. Vjerujem kako je rijedak svakodnevni odabir i upravo to ju čini savršenim odabirom za maturalnu večer, bit ćete drugačije  i osjećat ćete tu posebnost i moć boje koja uz pravi odabir detalja čini da tu posebnu noć izgledate nezaboravno i osjećate se predivno!

5. Ova haljina je posebna, bezvremenska, nekako hollywoodska. Spoj je modernog i retro looka, ekskluzivnog izgleda, osjećam kako je u Sally atelieru svoje mjesto našla nenametljivo i tiho no kad se odjene jasno daje do znanja kako je veličanstvena i dostojanstvena. Mogu reći samo wow, izrada, detalji, dizajn, boja, jedna od onih koje ostaju za cijeli život.

Cijene haljina kreću se do 1000,00kn, a u pripremi su posebne kreacije za majke maturantica, bake, tete kako bi i one uživale u sebi jer kad nosite nešto što je tako posebno, osjećate se tako posebno.

Sally tim čeka vas u Užarskoj ulici 17  u Rijeci kao i u Tower centru, osim ponuđenih haljina, vrlo rado će vam sašiti i haljinu po mjeri i vašoj ideji, a jednom kad zadobiju vaše povjerenje i uvjerite se u kvalitetu kreacija i usluge, poput mene, ovdje ćete se često vraćati baš kao i klijentice iz svakog kutka Kvarnera, Istre i Zagreba koje često srećem dok i sama uživam u posjeti.

Atelier Sally
Užarska 17, 51000 Rijeka,
T/F:+385(0)51 213 524; 582 526    
 
Atelier Sally TOWER CENTAR RIJEkA
J.Polića Kamova 81 A, 51000 Rijeka
T/F:+385 (0)51 422 074

 
 

Kancelarija bar